Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy Z Flip4’ün Tasarımı ile ilgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji üreticilerinden Samsung‘un yeni nesil katlanabilir akıllı telefon modelinden Galaxy Z Flip4, FCC sertifikası aldı ve şimdi ise sektör analistlerine göre şirket akıllı telefonu tanıtmaya hazır. Henüz akıllı telefonun tasarımı sızdırılmamıştı fakat artık akıllı telefonun tasarımı hakkında yeni görüntüler 91Mobiles tarafından internete sızdırıldı.

Galaxy Z Flip4 hangi teknik özelliklere sahip olacak?

galaxy z flip4
Samsung Galaxy Z Flip4'ün Tasarımı ile ilgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı! 2

Mevzubahis resim şirketin lansman görüntülerine benziyor ve Galaxy Z Flip 4’ün sağ tarafını gösteriyor. Bu görüntülere baktığımız zaman katlanabilir akıllı telefonun düz bir çerçeveye sahip olacağını rahatlıkla görüyoruz fakat genel itibariyle tasarım diğer model ile neredeyse birebir aynı.

Galaxy Z Flip4, geliştirilmiş pil ömrü, daha hızlı şarj ve geliştirilmiş görüntüleme performansı sunacak ayrıca spekülasyonlara akıllı telefon daha düşük kaliteli fakat daha verimli bir yonga setine sahip olacak. Akıllı telefonun önümüzdeki Ağustos ayında Samsung tarafından düzenlenecek olan Unpacked 2022 etkinliğinde Galaxy Watch5 ve Galaxy Buds2 Pro modeli ile birlikte tanıtılmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler