Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3’ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy Z Flip 3’ün yüksek çözünürlüklü pazarlama görüntüleri ortaya çıkmıştı ve bugün Winfuture, Samsung Galaxy Z Fold 3 katlanabilir telefonunun yeni yüksek çözünürlüklü görüntülerini de internette resmi lansman öncesinde yayınladı. Görüntüler “Phantom Black” versiyonunu gösteriyor. Cihazın arka tarafından üçlü kamera kümesi yer alıyor (her birinin 12 megapiksel olduğu söyleniyor) ve iç tarafta ve dış tarafta (10 megapiksel) özçekim kamerası da gözüküyor.

Ayrıca cihazın arka tarafına baktığımız zaman şirketin, menteşe konusunda profesyonelleştiğini ve kusursuz bir görüntü sunduğunu rahatlıkla görebiliyoruz.

Samsung Galaxy Z Fold 3’ün 6.23 inç dış ve 7.55 inç iç ekrana sahip olması bekleniyor. Kasanın yuvarlatılmış köşeleri hesaba katılırsa 6,2 inç dış ve 7,5-7,6 inç dahili ekrana sahip olan Fold 2 ile aşağı yukarı aynı ekranlara sahip olacaklar.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden alan Samsung Galaxy Z Fold 3, 12GB RAM ve 256/512 GB depolama alanı, 4.440 mAh pil ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Ayrıca bir ekran içi parmak izi okuyucusuna ve ekran altı ön kameraya sahip olacağı bildiriliyor. Cihazın Samsung Galaxy Z Fold 2’den biraz daha hafif olması ve ayrıca önemli ölçüde daha ucuz olmasını da bekliyoruz. Ayrıca IPX8 su geçirmez sertifikasına sahip olacağı da bildiriliyor. Samsung’un S-Pen aksesuarını destekleyecek ancak Samsung Galaxy S21 gibi, kalemin cihazda özel bir silosu olmayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler