Salı, Nisan 23, 2024

Samsung Galaxy Z Fold4 Hakkında Sızıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli akıllı telefon ve teknoloji devlerinden Samsung‘un katlanabilir akıllı telefon ailesinden olan Galaxy Z Fold ailesine çok yakın zaman içerisinde yeni bir model eklenmesi bekleniyor ve güvenilir bilgi sahiplerinden Dohyun Kim, Samsung Galaxy Z Fold4 modeli hakkında bir takım bilgileri internete sızdırmaya başardı.

Öncelikle akıllı telefonun 108MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olması bekleniyor ve bu ana kameranın Galaxy S22 Ultra modelinde kullanılan 1/13 inçlik ISOCELL HM3 sensörünü kullanmayacağına dair iddialar söz konusu.

Snapdragon 8 Gen 1+ yonga seti ile gelebilir!

galaxy z fold4
Samsung Galaxy Z Fold4 Hakkında Sızıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı! 2

@chunvn8888 isimli bir başka analiste göre ise Galaxy Z Fold4 modeli 10MP çözünürlüğünde ki periskop sensörü dışında kamera kurulumunun Galaxy S22 Ultra ile tamamen aynı olacağını öne sürüyor. Eğer mevzubahis iddia gerçekse akıllı telefonun arka tarafta kamera kümesinde 12MP ultra geniş açılı ve 10MP çözünürlüğünde 3x telefoto kameranın bulunacağı anlamına geliyor.

İnternete düşen son sızıntılar ve iddialara göre katlanabilir akıllı telefon 4MP yerine 10MP çözünürlüğünde özçekim kamerası kullanacak ve gücünü Qualcomm’un henüz tanıtmadığı Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alacak, eğer nihai cihazda kullanılacak olan donanım raporlarla aynı olursa bu yonga setini kullanan ilk akıllı telefon modellerinden biri olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler