Çarşamba, Nisan 17, 2024

Xiaomi Redmi 10 Power Resmi Olarak Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticileri devlerinden Xiaomi, geçtiğimiz gün Hindistan’da Redmi 10 Power akıllı telefonunu resmi olarak tanıttı. 24 Mart itibariyle satışlara başlaması beklenilen akıllı telefon küresel pazarlarda satışta olan Redmi 10 modeli ile farklılıkları bulunuyor. Redmi 10 Power modeli; Sporty Orange ve Power Black adında iki farklı renk seçeneğinde geliyor.

Her iki renk seçeneğinde de deri dokulu arka panel ile gelen akıllı telefon RAM tarafında 8GB/4GB ve 6GB seçeneği sunuyorken dahili depolama alanı tarafında microSD kart destekli tek bir seçenek olan 128GB sunuluyor. Cihaz gücünü Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden alıyor ve yazılım cephesinde MIUI 13 kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemi çalıştırıyor.

redmi 10 power pch
Xiaomi Redmi 10 Power Resmi Olarak Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 2

Ön tarafta Gorilla Glass 3 ile korunmakta olan HD+ çözünürlüklü 6.7 inçlik boyutunda IPS LCD panel ile geliyor ve 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunuyor. 18W hızında şarj olan 6000 mAh kapasiteli bataryadan enerji alan Redmi 10 Power, arka tarafta 50MP çözünürlüğünde ana kameraya ev sahipliği yapıyor.

Fiyatlandırma

Akıllı telefon normal model Redmi 10 ile farklılıklara sahip ve bunlardan bir tanesi de fiyat etiketi; Redmi 10 Power modelinin 6GB RAM / 128GB Depolama Alanı konfigürasyonu 15.000 Yen (195 Dolar | 180 Euro) fiyat etiketlerine sahip iken Redmi 10 modelinin aynı yapılandırması 13 Bin Yen (102 Dolar | 94 Euro) fiyat etiketine sahip.

Bulunabilirlik

Xiaomi Redmi 10 Power, yakın zaman içerisinde Hindistan Pazarında satışa sunuluyor olacak fakat şirket tarafından resmi bir tarih verilmedi bunlara ek olarak akıllı telefonun Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler