Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Harman Kardon Firmasını Satın Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır dünya genelinde ve Türkiye’de üretmiş olduğu ses sistemleri ile tanıdığımız Harman Kardon firması bugün şok bir karar ile Samsung tarafından satın alındı. Bundan böyle Samsung‘u sadece akıllı telefon pazarında değil, ses sistemlerinde de göreceğiz.

Samsung Galaxy S8 İçin Harman Kardon Gelebilir

Harman International Industries olarak geçen firma artık tamamen tüm isim hakları ile birlikte Samsung’a ait. Güney Koreli teknoloji devi bu anlaşma için Harman’a tam 8 milyar dolar ödeyerek imzaları attırdı. Şimdi gündemde akıllara gelen şöyle bir soru var; acaba Samsung Galaxy S8 için Harman’ı kullanacak mı ?

Bu sorunun cevabı aslında şimdiden hazır diyebilirim. Zaten Harman’ın üstün ses kalitesi ve performansını biliyoruz. Ancak çok pahalı olduğu için yıllardır ülkemizde “elit ve orta” düzeydeki kullanıcılara hitap ediyor. Galaxy S8 için de ses teknolojisi Harman‘dan kullanılarak farklı bir konsept ortaya çıkabilir.

harman-kardon-samsung
“Akıllı Ev Teknolojilerini Unutmayalım”

Harman bu saatten sonra Samsung bünyesinde olduğu için artık otomobil, akıllı ev teknolojileri, akıllı telefonlar ve ses sistemleri üzerine çalışacak. O yüzden işleri çok diyebiliriz. Zira Samsung Harman’ın kalitesinden faydalanırken, fiyatı da düşüreceğinin altını çizelim.

Şimdi işler değiştiği gibi, Galaxy S8 ve S8 Edge için Harman ortaklığında neler yapılacak ben de merakla bekliyorum.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler