Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung’dan Şimdi de Katlanabilir Televizyon Atağı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, geliştirmiş olduğu katlanabilir teknolojiyi televizyonlara da uygulamak için düğmeye bastı. Önümüzdeki yıl içerisinde piyasada görmeye başlayabileceğimiz katlanabilir televizyonların Samsung tarafından patenti alınarak da onaylanmış oldu.

Katlanabilir Televizyonlar Nasıl Çalışacak ?

Hatırlarsanız Samsung ekibi bundan bir kaç ay önce geliştirdiği ekran teknolojisi sayesinde görüntü çalışırken bile sağa sola bükülme hareketleri kolayca yapılarak katlanabiliyordu. Bu teknoloji sayesinde yeni üretilecek akıllı telefonların da her şekle girmesi gündeme düşmüştü.

Zira bu telefonlar 2017’nin ortasında hayatımıza hızlı bir giriş yapacak. Ancak Samsung‘un dün almış olduğu patent ile de televizyonları da katlayabileceğimiz günler çok uzakta değil. Alınan bu patent sayesinde dev televizyonları basit bir şekilde katlayarak her yer taşıyabilmemiz mümkün olacak.

samsung-katlanabilir-televizyon-2
Kağıt Gibi Kıvrılabiliyor

Yeni nesil katlanabilir ekranlarda cihazı istediğiniz şekle sokabiliyorsunuz. Kağıt gibi kıvrılan telefon ve televizyonlarda görüntü bozulması yaşanmadan görüntü aktarması sağlanabiliyor. Samsung ise bu teknoloji sayesinde kullanıcılara ekranların kırılma sorunlarını ortadan kaldırma, kolay taşıma ve hafiflik gibi pek çok avantaj sağlıyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler