Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Note 8 Çıkış Tarihi Belli ve Çalışır Vaziyette!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung geçtiğimiz günlerde Note 7 ile adını lekelemişti. Arkasından haberlerini duyduğumuz S8 ve S8+ görüntülendi. Şimdi ise Note 8 görüntülendi. Hatta çıkış tarihininde belli olduğu söyleniyor.

Samsung S8‘in ardından Note 8 içinde çalışmalarını tamamlamış gibi görünüyor. Zira Note kullanıcıları Note 7′deki şanssızlıktan sonra heyecanla yeni Note cihazını bekliyorlardı. Samsung bu sefer kullanıcılarının gönlünü alacak gibi duruyor. Öyle ki görünüşe göre Note 8‘in ekranı gayet büyük.

Aldığımız bilgilere göre 6.2 inç veya 6.32 inç bir ekrana sahip olan Note 8 geçmiş yıllardaki Samsung Mega‘nın ekranına gayet yakın. Ola ki 6.32 inç bir ekranla piyasaya sürülürse, pazardaki en büyük amiral gemisi olacak.Ayrıca Note 8, S8+‘tan da daha büyük.

Note 8 çalışır halde görüntülendi!

Cihaz çalışır haldeyken görüntülendi. Bu da çalışmalarının tamamlandığı anlamına geliyor. Yani yakın zamanda piyasada Note 8‘i görebileceğiz.

note 8

Note 8’in çıkış tarihi!

Aldığımız bilgilere göre Note 8‘e bu yıl içerisinde kavuşacağız. Genellikle Note serileri Sonbahar-Kış aylarında çıkıyor. Uzmanların görüşüne göre  için tarih Kasım veya Aralık ayları.

Cihazın özellikleriyle ilgili bilgiye ise henüz sahip değiliz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler