Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung S8 Ve S8 Plus Fiyatı Düştü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha lansmanında fiyatının duyulmasıyla tartışmalara sebep olan Samsung S8 ve S8 Plus fiyatı düştü. Bildiğiniz üzere Samsung S8’in Türkiye satış fiyatı 4399 TL, Samsung S8 Plus’ın Türkiye satış fiyatı ise 4999 TL idi. Haliyle 5000 TL’ye telefon mu alınır tartışmaları kaçınılmaz olmuştu. Kimisi hiç düşünmeden lansman fiyatlarıyla Samsung S8 ve S8 Plus‘ı satın alırken, kimisi de “ben telefonun ne kadarını kullanıyorum ki” diye kendisini sorgulamıştı. En doğrusu da buydu aslında. “Aya gidecek teknoloji var” ama biz WhatsApp, Facebook, Instagram ve Twitter kullanıyoruz. Sadece bunlar için ille en sonuncusu mu gerekli? Tartışılır.

samsung s8 s8 plus

Satış rakamları beklenenin altında kalmış olacak ki Samsung S8 ve S8 Plus Türkiye satış fiyatına 500 TL indirim yaptı. Hala göz korkutuyor da olsa bir nebze iyi geldiği söylenebilir. Aslında bu indirimden telefonların ne kadar karlarla satıldığını çıkarımına varabiliriz. 500 TL indirime rağmen bu satıştan kar elde edebiliyor. Bu da düşünmemiz gereken bir başka nokta.

Samsung‘un bir de kampanyası var. 16 Mayıs tarihine kadar S8 ve S8 Plus alanlara Clear View Standing koruyucu kılıf, 6 ay Netflix Premium üyelik ve 64 GB MicroSD hediye ediyor. Toplam fiyatı 620 TL olan hediyeler, hiç de fena değil.

Samsung‘un bu hamlesinden sonra onlar için ne gibi değişimler olacak bilemem ama fiyatları daha da düşürseler bizler için hiç de fena olmaz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler