Cuma, Mart 29, 2024

Samsung SmartTag Plus Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un bu hafta Samsung Galaxy SmartTag takip cihazlarını Unpacked etkinliğinde piyasaya süreceğini zaten biliyoruz, ancak bugün güvenilir bilgi sızıntısı Ishan Agarwal, Samsung Galaxy SmartTags Plus adlı başka bir modelin varlığını da ortaya çıkardı. Samsung Galaxy SmartTag, EI-T5300 model numarasına sahipken, SmartTag + EI-T7300 model numarası ile gelecek.

  • Tanımının getirdiği yeni özellikler bilinmemektedir, ancak bir şüphe, normal SmartTag’lerde eksik olduğuna inanılan UWB desteğidir.

Cihazlarla birlikte Samsung, kendi karo benzeri nesne izleyicisi üzerinde çalıştığı bildirilen başka bir şirket olan Apple’a katılacak. Apple AirTag, Apple’ın ilk nesne izleme cihazı olurken, Samsung ilk LTE özellikli izleyicisini iki yıl önce piyasaya sürmüştü.

Samsung Galaxy SmartTag live images NCC listing 2 1
Samsung SmartTag Plus Gelebilir! 2

Bununla birlikte, Samsung ağ tabanlı SmartThings Find konum tabanlı ağını piyasaya sürdüğü için etiketler hala geniş bir şekilde bulunabilir, bu da diğer milyarlarca Samsung cihaz sahibinin dünyanın neresinde olursa olsun kayıp eşyalarınızı bulmanıza yardımcı olacağı anlamına gelir. Galaxy SmartTag, güvenlik için uçtan uca şifrelenmiş ve “Gizlilik Kimliği” özelliğine sahip olacak.

4cm x 4cm x 1cm ölçülerinde ve 13 gram ağırlığında olacaklar ve Siyah, Yulaf Ezmesi, Denim Mavi ve Nane renk seçenekleri ile satışa çıkacaklar. İzleyiciler iki ve dörtlü paketler halinde gelecek. SmartTag’lerin yaklaşık 17 $ ‘a satışa çıkması bekleniyor. Daha önce de belirtildiği gibi, bu donanımların şu anda sadece 2 hafta sonra 14 Ocak’ta piyasaya sürüldüğünü görmeyi umuyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler