Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung’tan Uygun Fiyatlı Galaxy Buds Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, son zamanlarda tam kablosuz kulaklık teknolojisine önem vermeye başladı ve bir sızıntıya göre şirket, mevcut Galaxy Buds 2’den daha da uygun fiyat etiketine sahip olacak başka bir Galaxy Buds modeli üzerinde çalışmalar yapıyor.

AllAboutSamsung ekibinden Max Jambor, Samsung Galaxy Buds Z2 ismindeki yeni ve uygun fiyatlı kulaklığın Samsung Galaxy Buds 2’nin birçok özelliğini daha düşük bir fiyat etiketiyle sunacağını bildirdi.

Samsung Galaxy Buds Z2 olası teknik özellikleri:

  • IP55 derecesinde toza ve suya dayanıklılık. IP55 dereceli bir ürün, ürünün normal çalışması için zararlı olabilecek toz girişine karşı koruma sağlıyor ancak tamamen toz geçirmez hale getirmiyor. Herhangi bir yönden bir nozul (6,3 mm) tarafından fırlatılan katı cisimlere ve su sıçramalarına karşı koruma sağlar.
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği
  • Bluetooth 5.2 bağlantı teknolojisi
  • Kulaklıkların her birinde 7 mAh batarya yer alıyorken kutunun bataryası 38 mAh kapasitesinde olacak.

Samsung Galaxy Buds Z2, kısa vadeli 10 dakikalık şarj ile 5 saatlik dinleme süresi sunuyor olacak. Yeni nesil ve uygun fiyatlı kablosuz kulaklık aynı zamanda standartlara sahip olarak Siyah ve Beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa çıkacak. Henüz bir fiyat etiketi bilgimiz olmamasına rağmen kulaklığın oldukça ucuza satılacağı bildiriliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler