Cuma, Mart 29, 2024

Samsung’un 2022 Yılında Tanıtacağı Cihazlar Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kore merkezli yayın platformu Elec tarafından yapılan bir habere göre Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un 2022 yılında tanıtacağı cihazların listesi yayınlandı. Planların şirketin 30’a yakın iş ortağıyla paylaşıldığı ve Samsung’un piyasaya çıkacak olan tabletlerin, dizüstü bilgisayarların, kablosuz kulaklıklar ve akıllı saatlerin isimlerini içerdiği bildiriliyor.

Şirket 2022 yılında daha çok tabletlere önem verecek

Samsung business plan 2022
Samsung'un 2022 Yılında Tanıtacağı Cihazlar Sızdırıldı! 2

Mevzubahis sızıntı, Güney Kore merkezli teknoloji devinin dört farklı model içeren Galaxy Tab S8 ailesini, iki modele sahip bir Windows işletim sistemine sahip bilgisayarı, bir adet Chromebook dizüstü bilgisayarı, Samsung Galaxy Watch 5, Galaxy Buds Pro ve Buds Live cihazlarını 2022 yılında piyasaya sürüleceği görülüyor.

Listeye baktığımız zaman yılın ilk çeyreğinde şirketin yeni nesil tabletleri ile tanışıyor olacağız, yeni bir akıllı saat ve akıllı kulaklık için bir yıl daha beklememiz gerekecek. Bu bilgilerin her şeye rağmen spekülasyon ve iddialardan ibaret olduğunun altını çizerek şirketin nihai planlarının değişeceğini söylememizde fayda var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler