Salı, Mart 19, 2024

Samsung’un Kablosuz Şarj İstasyonu ‘Trio’ Satışa Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önceden duyurusunu yaptığımız ve Güney Koreli teknoloji devinin biraz beklettikten sonra satışa çıkardı Kablosuz Şarj Cihazı Trio nihayet satışta ve satın alınabilir. Samsung Wireless Charger Trio, aynı anda üç uyumlu cihazı şarj etmenizi sağlayan yepyeni bir kablosuz şarj cihazıdır.

Şirketin geliştirdiği ürünün tek dezavantajı sadece uyum sağladığı teknolojiler ile çalışabilmesidir. Eğer bir Apple veya Huawei ürününüz varsa bu istasyonu kullanamazsınız. Wireless Charger Trio, uyumlu cihazları tek seferde şarj etmek için tasarlanmış yepyeni bir kablosuz şarj çözümüdür ve günlük kullanım kolaylığı sunar.

Samsung Wireless Charger Trio
Samsung'un Kablosuz Şarj İstasyonu 'Trio' Satışa Çıktı 2

Şarj cihazında 6 şarj bobini, Aktif akıllı saatinizi şarj etmek için mıknatıslı bir bölme ve cihazlarınızın şarj durumunu gösteren gösterge ışıkları bulunur.

Ofisinizde, çalışma odanızda ya da yatak odanızda yatmadan önce cihazlarınızı kolayca şarja bağlama imkanı sunan yeni Wireless Charger Trio’nun fiyatı global çapta 89,99 Amerika Birleşik Devletleri dolarıdır. Ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgimiz yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler