Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung’un Katlanabilir Telefonu Galaxy F Üst Düzey Fiyatı ile Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un ilk katlanabilir telefonunu duyurduğunu ve gizli saklı da olsa gösterdiğini sizlerle paylaşmıştık. Üretimi üzerinde hummalı bir çalışma yürütülen yeni katlanabilir telefonlar, ortaya çıkan raporlara göre Galaxy F serisi olarak karşımıza çıkacak.

Bugün Güney Kore’de bulunan Yonhap Haber Ajansı tarafından ortaya atılan bir rapora göre Samsung, geçtiğimiz hafta gösterdiği katlanabilir cihazı için bir isim, çıkış tarihi ve fiyat belirlemesi gerçekleştirdi. Yeni katlanabilir telefon serisinin adının Galaxy F olacağı düşünülürken, çıkış tarihi olarak da önümüzdeki Mart ayından sonrası işaret ediliyor.

samsung katlanabilir telefon

Önümüzdeki Mart ayı içerisinde Samsung, yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S10 lansmanından biraz sonra Galaxy F katlanabilir telefonunu duyuracak. Galaxy S10’a göre daha pahalı ve onun gibi özel olacak olan bu cihazın tahmin edilen satış fiyatının ise 1,770 dolar civarında olacağı söyleniyor. (Güncel kura göre 9670 TL)

Her ne kadar son fiyatın kesinleşmediği belirtilse de Samsung genel müdürü DJ Koh‘un, 2019 yılı içerisinde 1 milyon adet katlanabilir Galaxy F satmayı planladığı düşünülüyor. Öte yandan sektörden alınan kaynak bilgilere göre Galaxy S10 5G desteğine sahip olacakken, Galaxy F serisinde 5G desteği bulunmayacak. Ancak raporların yanılma olasılığı da mevcut. İlerleyen günlerde yeni cihaz ile ilgili daha net bilgiler ortaya çıkacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler