Cuma, Nisan 19, 2024

SAPPHIRE Radeon RX Vega 56 PULSE Ekran Kartı Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Henüz Sapphire firması tarafından resmi web sitelerine eklenmemiş olan ancak internette sızdırılan yeni Radeon RX Vega 56 Pulse ekran kartı modeli çok yakında piyasadaki yerini alacak. PULSE serisinin yeni parçası olan ekran kartı aynı zamanda Almanya’da 789 Euro‘dan listeleniyor.

Performans Nasıl?

AMD kartların üreticisi olarak tanıdığımız Sapphire yeni ekran kartı modelinde çift fanlı bir yapı kullanırken, üzerinde kırmızı zincir tasarımlarının olduğunu görüyoruz. Daha çok plastik alaşımlı görünümü ile dikkat çeken yeni Vega 56 Pulse özel PCB ile birlikte geliyor. Aslında soğutucunun PCB’ye göre iki kat uzunluğunda olduğunu söylesek daha doğru olacaktır.

Bu model 1208 MHz’lik (+52 MHz) taban saati ile gelirken, 1512 MHz‘lik (+41 MHz) saat hızı ile piyasada yerini olacak. Buna göre Pulse Vega NITRO + modelinden 60 MHz daha yavaş olacağını belirtelim.

Sapphire RX Vega 56 PULSE

Yeni Sapphire Radeon RX Vega 56 PULSE ekran kartı Şubat ayının ilk çeyreğinde ilk olarak Almanya’da, ardından Avrupa’da satışa çıkacak. Yukarıda da belirtmiş olduğum üzere şuanda Almanya içi listeleme fiyatı 789 Euro’dan başlıyor. Avrupa satış fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Kartın tasarımlarına ait görüntüleri aşağıdaki çekimlerden inceleyebilir ve aklınıza takılan soru işaretleri varsa, yine aşağıdaki yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Sapphire RX Vega 56 PULSE 005

Sapphire RX Vega 56 PULSE 006

Sapphire RX Vega 56 PULSE 004

Sapphire RX Vega 56 PULSE 003

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler