Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sapphire RX 6800 XT Ekran Kartının Türkiye Fiyatı Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD RX 6800 XT modellerinin ülkemiz fiyatlarının nasıl olacağı konusunda yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı. En son Sapphire RX 6800 XT modeli listelerde yer aldı ve yeni ekran kartının Türkiye fiyatı ortaya çıktı.

Stok modele sadık kalındığı görülen serinin fiyatları da beklentilerden bir tık daha yüksek gibi gözüküyor.

Sapphire RX 6800 XT fiyatları nasıl?

Stok modelde olduğu gibi 3 fanlı referans tasarımı devam ettiren model, 8.135 TL satış fiyatına sahip olarak gözüküyor.

Henüz ne zaman satılacağı konusunda bir açıklama yapılmayan ekran kartlarının “Çok Yakında” ifadesi ile listelendiğini görmekteyiz.

Sapphire RX 6800 XT

Şimdi fiyat beklentilerin bir tık üzerinde gözüküyor dedik ama şunu da söylemek lazım ki RTX 3080 yani kartın NVIDIA kanadındaki rakibi 10 bin TL başlangıç sunuyor. Yani rakamlar bir tık yüksek gelse de AMD rakibine göre çok daha iyi bir fiyatla satışa çıkıyor gibi gözüküyor.

Diğer versiyonlarda durumun ne olacağını merakla bekliyoruz. Tabii ki sadece Sapphire serisi olmayacaktır. Özelleştirilen başka modeller, diğer ekran kartları için yeni versiyonlar da karşımıza çıkacak. 6900 XT var mesela. Bu modeli de merakla bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler