Perşembe, Mart 28, 2024

Seagate’den Xbox Series X için Genişletme Aparatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft’un amiral gemisi seviyesindeki yeni oyuncu konsolu Xbox Series X, 1 Terabyte NVME SSD ile birlikte geliyor, eğer bu depolama alanı size yetmeyecek ise oyun konsolu için bir adet “Depolama Genişletme Kartı” satın alabileceksiniz. Disk üreticisi Seagate, Xbox Series X için Depolama Genişletme Kartı üretecek.

Düzenli olarak genişletilebilir bir depolama çözümünün aksine, Seagate’in Depolama Genişletme Kartı, konsolun dahili özel SSD deneyimini çoğaltarak en yüksek hızda ve performansta ek oyun depolama alanı sağlar.

Seagate tarafından üretilecek olan Depolama Alanı Genişletme Kartı ürününün web sitesi ise hazır durumda, buraya bırakacağımız link sayesinde siteye göz atabilirsiniz. Bundan bir önceki nesil Xbox, oyunları doğrudan dışarıya aktarabilmeniz için harici USB 3.2 sabit disk desteğine sahiptir.

xbox series
Seagate'den Xbox Series X için Genişletme Aparatı 2

Seagate’den açıklama

Seagate, yeni nesil oyunlarda kilit bir oyuncu olmaktan heyecan duyuyor. Performansta yeni bir standartla, oyunlar her zamankinden daha dinamik, görsel olarak çarpıcı ve daha sürükleyici olacaktır. Seagate’in Xbox Series X Depolama Genişletme Kartı teknolojisi, konsolun dahili SSD deneyimini çoğaltarak en yüksek hızlarda ek oyun depolama alanı sunar. Xbox ile güçlerini birleştirmekten gurur duyuyoruz ve oyuncuların kendilerini aslına uygun bir deneyime sokmalarına yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz,

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler