Çarşamba, Nisan 24, 2024

Sekiro: Shadows Die Twice Game of the Year Edition Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sekiro: Shadows Die Twice, FromSoftware’den bir fragman videosunu duyurması için Game of the Year sürümünü alıyor.

Yılın Oyunu Sürümünün lansmanının öncesinde, geliştirici FromSoftware ücretsiz güncellemenin getireceği yeni özellikleri gösteren bir fragman paylaştı.

ElDymA VMAANb70

maxresdefault 24

Sekiro, geçen yıl piyasaya sürüldüğünde From’un vahşi tarzdaki aksiyon oyunlarının hayranları arasında bir hit oldu. Ancak o zamandan beri büyük ölçüde çok oyunculu veya DLC eksikliğinden dolayı tartışmalardan sıyrıldı.

Önceki FromSoftware oyunları, sağlam genişletmeler ve son derece popüler çok oyunculu özellikler sayesinde piyasaya sürüldükten çok sonra da devam etti. Dark Souls serisinde, oyunların piyasaya sürülmesinden yıllar sonra çok oyunculu düellolar için geri dönen oyuncular var.

DLC, hem Dark Souls hem de Bloodborne oyuncularına tek oyunculu deneyimleri yeniden oynatmak için neden verdi. FromSoftware, kasıtlı olarak Sekiro için geleneksel çevrim içi öğelerinden bir adım uzaklaştı ve bugüne kadar hiçbir hikaye DLC’sinin geleceğine dair bir işaret yok.

Game of the Year Edition PS4 kutulu sürümü 29 Ekim 2020 tarihinde Japonya’da çıkacak. Ana oyunla birlikte yeni içerik güncellemesi ve savaş teknikleri ile oyunun içerisinde yardımcı ipuçları içeren bir kitapçık olacak.

İçerik güncellemesi 28 Ekim 20.00’de tüm oyuncular için ücretsiz olarak geliyor.

Duyuru video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler