Çarşamba, Nisan 24, 2024

Selfie Çeken Drone Geliştirildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Drone‘lar giderek geliştirilmeye devam ettiği gibi, şimdi de selfie çeken Drone geliştirildi. Avustralyalı şirket tarafından geliştirilen ve adına Roam-e denilen bu drone, sürekli olarak selfie çekmek isteyenler için farklı ve değişik bir alternatif gibi duruyor. Selfie çeken Drone hakkında detaylar haberimizde.

360 Derecelik Çekim Özelliği

Selfie çeken bu Drone, yüz algılama teknolojisine sahip olduğu gibi, etrafındaki kalabalıkların yüzlerini tek tek seçebiliyor. 1080p görüntü kalitesi ile birlikte 360 derece çekim yapabilen bu Drone, 20 dakika boyunca havada kalabiliyor. Ek olarak kumandadan kontrol edilebildiği gibi, havada hareketsiz kalarak titreme ve kayma olmadan net fotoğraflar çekilebiliyor. İki saat gibi kısa bir sürede şarj olan Roam-e, ilk çift eksenli katlanabilir bıçaklara sahip.

Roam-e-selfie
Ayrıca 25 metre yüksekliğe çıkabilen Drone‘un canlı yayın özelliği de bulunuyor. Kumanda ve cihazın üzerinde bulunan LED panelde pil seviyesi, kamera ayarları ve detayları görüntülenebiliyor. İlk etap için yurtdışında satışa çıkan Drone’un piyasa satış fiyatı 399 dolar olarak belirlenmiş. Selfie çekebilen Drone Roam-e için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler