Cuma, Ekim 4, 2024

Senua’s Saga Hellblade 2 İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Ninja Theory, Senua’s Saga Hellblade 2 için çıkış tarihini açıkladı. İlk oyunu 2017’de çıkan Hellblade serisi için 2.oyunu şirket The Game Awards’da bir fragman ile duyurmuştu. Oyun hakkında bildiğimiz az şey olsa da şirket, duyuru gününden itibaren oyun hakkında bilgi vermişti. Oyunun Unreal Engine 5 ile geliştirildiğini ve sadece Xbox konsollar ile PC’ye geleceğini biliyorduk.

hellblade 2 - PC Hocası

Şirket, oyun için oynanış fragmanını da Aralık 2021’de The Game Awards’da göstermişti. Yapımcı aynı zamanda oyunun sahne arkası görüntülerini de oyunculara göstermişti. Geçtiğimiz günlerde ise şirket Xbox Games Showcase’de yeni bir oynanış fragmanı gösterdi. Aynı etkinlikte oynanış fragmanından hemen sonra oyun için belirlenen çıkış tarihini de duyurdular.

Senua’s Saga Hellblade 2 İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Ninja Theory, katıldıkları Xbox Games Showcase etkinliğinde Senua’s Saga Hellblade 2 için daha çok detay verdi. Şirket, oyunun içinden bir oynanış fragmanı ve oyun için belirlenen çıkış tarihini de gösterdi.

BENZER:  Amazon Prime Gaming Ağustos 2024 Hediye Oyunları ve Tarihleri

hellblade 3 - PC Hocası

Gösterilen fragmanda sadece oynanış yer almıyordu. Oynanışın yanı sıra oyun içinden gözüken sinematikler de fragmanda yer alıyordu. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla ilk oyunda da çokça olan korku hissi bu oyunda da yerini korumaya devam ediyor. Fragmanın sonunda ise oyun için net bir çıkış tarihi vermediler fakat oyunun 2024’de çıkacağını söylediler. Oyun Playstation konsollara gelmeyecek ve Xbox’a özel olacak.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler