Cuma, Nisan 26, 2024

Siemens internete bağlanabilen klima geliştirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Siemens yeni geliştirmiş olduğu teknoloji ile birlikte artık internete bağlanabilen klima üretti. Bu teknoloji ile birlikte kullanıcılar evlerinde yokken klimayı açıp kapatabildiği gibi, tüm modlarını da uzaktan erişim sağlayarak kontrol edebiliyor.

İnternete bağlanabilen klima nasıl oluyor ?

A++ enerji sınıfında üretilen Wi-Fi kontrol özellikli Siemens klima, soğuk ve sıcaklarda kullanıcılarına farklı çözümler sunmaya çalışıyor. Inverter Split klimalar akıllı telefon uygulamasıyla Wi-Fi aracılığı ile birlikte klima ayarlarını izleyebiliyor ve ayarlarını değiştirebiliyor. Bu özellik ile birlikte cihazın açılıp kapanması, sıcaklık ayarlarının değiştirilmesi, ısıtma/nem koruma/soğutma ve fan modları akıllı telefon ve tablet üzerinden kontrol edilebiliyor.

Bu şekilde evdeki internete bağlı olan klima, dışarıdayken de çalışabiliyor. Siemens klima cihazının kontrol edildiği Nethome programı Apple Store ve Google Play Store üzerinden indiriliyor.

siemens-wifi-klima
“R410A gazı kullanılıyor”

Siemens‘in yeni kliması TÜV tarafından test edilerek A++ enerji sınıflarına göre uyarlanmış. Bu yeni modelde enerji tasarrufunun yanı sıra, ozon tabakasına zarar vermediği iddia edilen R410A gazı tercih edilmiş.

Kışın havayı ısıtarak ve temizleyerek çalışan klima, yazın da havayı soğutmak için tercih ediliyor. Siemens kullanıcıları bilirler, klima kontrol sistemleri tarafında diğer firmalara göre epey ilerde olduklarını söyleyebiliriz. İnternete bağlanabilen klimayı da gördükten sonra zaten bir yaşımıza daha girdik. Hayırlı uğurlu olsun!

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler