Perşembe, Ağustos 22, 2024

Sizi Samsung’un Yeni Kişisel Asistanı Bixby ile Tanıştıralım

Paylaş

Samsung ekibi yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan Galaxy S8 için yeni bir kişisel asistan hazırladı. Bixby adı verilen kişisel asistan günler öncesinden piyasada yayına sunuldu.

Kişisel asistan Bixby neler sunuyor ?

Yeni kişisel asistan Bixby Galaxy S8‘in sol tarafında yer alacak olan tuş ile aktif edilebilecek. S Voice’a göre kıyaslandığında efsane değişimler ile gelen asistan, Siri ve Cortana’ya direkt rakip oluyor.

Uygulamalara entegre edilen Bixby, her türlü ses ile kullanıma açılabiliyor. Aynı zamanda uygulamanın herhangi bir menüsüne girdiğiniz zaman Bixby tuşuna basarak yine açabiliyorsunuz. Kişisel asistanın en büyük özelliği ise verilen komut bilgi içermediğinde bile bu komutun tam olarak neye ait olduğunu algılayarak hareket edebiliyor. Galaxy S8‘i kullanırken yaşayabileceğimiz karışıklıkların önüne geçebilmek için böyle revize edildiği söyleniyor.

BENZER:  Xiaomi HyperOS Duyuruldu! Neler Yeni?

samsung bixby kisisel asistan - PC Hocası

Bixby ilk olarak Galaxy S8 amiralinde sadece 10 uygulama ile uyumlu olarak çalışacak. Daha sonradan akıllı saatler, televizyonlar ve diğer platformlara da sıçrayacağı söylentiler arasında. Tabii ki bu Bixby‘nin kullanıcılar üzerinde bırakacağı olumlu/olumsuz etmenlere göre değişecek.

Samsung‘un yeni sanal asistanı bir kaç hafta içerisinde Galaxy S8 ile birlikte tanıtılacak. Açık konuşayım; Samsung’un yaşamış olduğu onca olaydan sonra tekrar müşteriler gözünde değer kazanabilmesi için hamlelerini iyi yapması gerekiyor. Henüz tehlike geçmedi..

silkroad gaminggentr
Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler