Cumartesi, Nisan 20, 2024

Smart Glow Teknolojili Yeni Samsung Galaxy J2 Pro 2016 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un yeni giriş seviyeli akıllı telefonu Galaxy J2 Pro 2016 nihayet tanıtıldı. Başlıkta da belirtmiş olduğumuz üzere Smart Glow teknolojisini kullanan Samsung Galaxy J2 Pro teknik özellikleri ve piyasa satış fiyatı haberimizde.

NEDİR BU SMART GLOW ?

Smart Glow teknolojisi adında tanıtılan yeni Samsung Galaxy J2 Pro modeli teknik özellikleri ile pek iç açmadığı gibi, Smart Glow teknolojisine ufaktan bir değinmek istedim. Bu teknoloji sadece Samsung’a özel olmadığı gibi, arka panelde bulunan kamera lensini sarmalamış bir LED olduğunu söyleyebiliriz. Bu LED’in görevi ise günümüzde kullanılan bildirim ışıkları ile aynı görevi üstleniyor. Sadece Smart Glow adı altındaki bu bildirim ledinin daha gösterişli ve dikkat çekici olduğunun altını çizelim.

galaxy-j2-pro
Ayrıca bu teknolojide Smart Glow Selfie Asistan olarak kullanılabilecek. Telefonunuza çağrı geldiğinde, okunmayan mesajlarda, uyarılarda veya cevapsız çağrılarda bizlere Smart Glow uyarı verecek.

Telefon ile fotoğraf çekinirken, kamerayı açıp doğru bir hiza yakaladığınızda ise Smart Glow’un rengi yeşile dönerek size haber verecek. Bu sayede daha kaliteli ve düzgün fotoğraflar elde edilebileceği söyleniyor.

samsung-galaxy-j2-2016
GALAXY J2 PRO NELER SUNUYOR ?

5 inç ekran büyüklüğüne sahip olan akıllı telefonda 720p giriş düzeyde ekran bulunuyor. Ayrıca cihaz gücünü 1.5 GHz dört çekirdekli Spreadtrum SC8830 işlemcisinden aldığını söyleyebiliriz. Açıkçası Galaxy J2 Pro modeli Samsung’un farklı işlemciye sahip yeni nesil cihazı oluyor.

Ek olarak 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı bulunan Galaxy J2 Pro modelinde Android 6.0 Marshmallow versiyonu yer alıyor. Kamera tarafında ise 8 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamerası mevcut. Çalışma prensibi olarak J2 Pro modelinde 2600 mAh batarya yer alıyor.

Tüm bu teknik özelliklere bakıldığında Samsung bizlere giriş seviyesinde bir akıllı telefon sunuyor. Satış için ilk olarak Hindistan pazarına açılacak olan J2 Pro, dönüşlere göre Asya ve Avrupa’ya da geçiş yapacak.

j2-pro-2016
SAMSUNG GALAXY J2 PRO 2016 TEKNİK ÖZELLİKLER

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler