Perşembe, Nisan 25, 2024

Snapchat atağa mı kalkıyor ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda yaşanan rekabetli ortamdan sonra Snapchat’ten hamle geldi. Facebook’un sahip olduğu Instagram ve Whatsapp platformlarına hikayeler özelliği eklemesinden sonra Snapchat‘in sessiz kalmasına pek anlam verememiştik doğrusu. Fakat Snapchat üreticisi firma Snap Inc. kendini yedirteceğe benzemiyor, aksine büyük adamlardan olmak istediğini açıkça gösteriyor.

facebook versus snapchat 1
Yakın vakitte Snap Inc. de arka tarafta çalışan kişilerden  labaratuvarlarında kamera drone üzerine çalışma olduğu bildirildi. Şirketin üzerinde çalışma yaptığını bilinsede şuan için kesin birşey yok. Firma sadece Snapchat ile sınırlı kalmamaya kararlı  olduğunu daha önce tanıttığı Snaplactesten – Snap çeken güneş gözlüğü –  biliyorduk.

Snapchat uygulamasında ürettiği filtreler ile bile bir anda trend yaratabilen şirket bu sefer bambaşka ama efsane olabilecek bir konuda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.Söz konusu drone sıradan dronelar gibi olmayacak. Daha çok ulaşılamayan yerlerden kamera ile iyi fotoğraflar yakalamayı amaçlıyor.

Şirketin drone ile ilgili kesin bir açıklama yapmadığı vurgulayarak üzerinde çalışılan drone üretilecek diye birşey yok maalesef. Ama Snap Inc.’nin bunlar ile sınırlı kalmayacağını tahmin etmek hiçte zor değil. Firmanın bir sonraki atağı akıllı bir cihaz üretmek olabilir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler