Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Keskin nişancı türünde oyunları seven takipçilerimizin çok yakından bildiği Sniper Ghost Warrior Contracts oyununun ikincisi olan Sniper Ghost Warrior Contracts 2 duyuruldu.  İsterseniz detaylara geçelim.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 nedir ?

Sniper Ghost Warrior serisini bilmeyenler için bu oyunu kısaca anlatalım. Oyunda tüfeğimiz ile bir bütün oluyoruz ve bize verilen görevleri gizlilik içerisinde başarı ile tamamlamaya çalışıyoruz. Fakat oldukça zorlayıcı görevlerin Sniper Ghost Warrior serisinin içinde bulunduğunu hatırlatalım.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 .

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyununa tekrardan dönelim. Bildiğiniz üzere serinin ilk oyunu geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüştü. Bu oyun ile ilk oyun arasında ne gibi farklılıklar olacağı kesin olarak bilinmiyor. Fakat daha önceden yapılan açıklamalara göre bu oyunun içerisine oyuncuların hoşuna gidecek özellikler eklenecek.

Tüm bunlardan ayrı olarak Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyunu, ilk oyundan tamamen farklı bir bölgede geçecek ve çok farklı bir hikayeyi bizlere sunacak.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Paylaşılan bilgilere göre bu oyun sonbahar aylarında PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkış yapacak. Peki sizin bu oyundan beklentileriniz neler ? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler