Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Şok Marketlerde PlayStation 5 Satışı Başlıyor! Fiyat Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 kısa süre önce yenilendi. Slim versiyon olarak yeni serilerin geldiğini gördük. Bir yandan yeni versiyonların satışa çıkmasını beklerken bir yandan da mevcut konsolların satışının artarak devam ettiğini görüyoruz. En son mevcut oyun konsollara için Şok market zincirlerinde yeni bir gelişme yaşandı.

Yeni yayınlanan katalogla beraber market zincirinde oyun konsollarının iki farklı versiyonu için de satışların başlayacağı açıklandı. Gelin fiyatlara ve detaylara bakalım.

Şok PlayStation 5 Satışları Ne Zaman Başlıyor?

Yayınlanan katalog üzerinden değerlendirdiğimiz bilgilere bakacak olursak konsollar 25 Ekim yani bugün itibariyle satışa çıkarılmış durumda. Hem CD’li versiyon hem de Digital Deluxe versiyon için satışlar yapılacak.

CD’li versiyon 18.599 TL gibi bir fiyatla satışa sunuluyor. Konsolun 2 yıl resmi garantili olduğunu da ekleyelim. Diğer versiyona gelecek olursak biraz daha uygun bir fiyatın sunulduğunu görüyoruz. Bu versiyonda da 17.999 TL gibi bir fiyatlandırma var.

PlayStation 5

Yine 2 yıl garanti de sunulan Digital Edition version, tıpkı CD’li versiyonda olduğu gibi peşin fiyatına 6 taksit imkanı da sunuyor.

Açıkçası fiyatlar açısından bakacak olursak piyasa fiyatlarıyla arasında öyle bir uçurum durumu söz konusu değil. Fakat burada resmi garanti artısı ve buna ek olarak peşi fiyatına da 6 taksit imkanı gibi artıların olması önemli. Stok miktarı konusunda herhangi bir bilgimiz olmadığını da belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler