Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Sons of the Forest için Yeni Oynanış Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Forest yapımının devam oyunu olarak değerlendirilen Sons of the Forest için geri sayıma geçilmiş durumda. Son dakika bir erteleme haberi gelmezse oyunun 23 Şubat tarihinde çıkış yaptığını göreceğiz.

Çıkış için son saatler sayılırken yapım için yeni paylaşımlar da gelmeye başladı. En son Sons of the Forest oynanış videosu yayınlandı. Yeni video oyunun çok oyunculu yapısını da ortaya koyuyor.

Sons of the Forest Oynanış Videosu ve Yeni Detaylar

Oyun için paylaşılan videoya bakacak olursak çoklu oyun modu bir hayli eğlenceli olacak gibi duruyor. Özellikle yeni yapıların inşa edilmesi sürecinde ve kaynak toplama aşamalarında beraber çalışmanın etkisini göreceğiz diyebiliriz.

Tabii ki videoda dikkat çeken tek detay da bu değil. Bunun yanında oyunun aksiyon yapısına ilişkin de bilgiler var. Daha fazla sayıda düşman ile karşılaşacağımızı ve çok daha sayıda araç gerek yapabileceğinizi net olarak görüyoruz.

Oyun çıktıktan sonra inceleme puanlarını da ayrıca değerlendiririz ama şu an için bakacak olursak, beklentilerin yüksek olduğu bir yapımla karşı karşıyayız diyebiliriz. Unutmadan oyunun Steam sayfasını da şuraya ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler