Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Sons of the Forest Modern Balta Nasıl Bulunur?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sons of the Forest, son zamanların en çok ses getirmeyi başaran oyunlarından biri oldu. Yapımı bu kadar öne çıkaran başarılı bir devam oyunu olması mı yoksa ilk oyunun etkisi mi bilinmez ama yapım anlık oyuncu sayısında rekor kırmaya da başladı. Tabii ki oyuna yeni başlayan oyuncuların da bilmesi gereken çok şey var. Silahlara nasıl ulaşılacağı da en önemli bilgiler arasında. Bu rehberimizde de Sons of the Forest modern balta nasıl bulunur cevaplamaya çalışacağız.

Modern balta, oyunun başlangıç aşaması için en önemli silahlardan biri diyebiliriz. Aslında başlangıç aşaması için gayet makul bir silah ama her konumda silahı bulamıyorsunuz. Peki en kolay yoldan baltayı nasıl bulabilirsiniz?

Sons of the Forest Modern Balta Nerede?

Oyunda modern balta çok uzakta bir konuma yerleştirilmemiş. Yapmanız gereken oyuna ilk başladığınız doğma noktanıza yakın bir konumda olan terk edilmiş kampı ziyaret etmek olacaktır. Aşağıda yer alan harita görselinde de terk edilmiş kampın konumunu görebilirsiniz.

Sons of the Forest modern balta nasıl bulunur

Modern baltaya ulaşmak için kamp alanına gittikten sonra, baltayı çadırın hemen dışında bulunan ölü adamın üzerinde bulmak mümkün. Baltayı ölü adımın üzerinden çıkardığınız zaman, balta envanterinize de eklenmiş olacak.

Sons of the Forest Modern Balta

Balta envantere eklendikten sonra artık bunu ağaçları kesmek için de mutantları savuşturmak için de kullanabilirsiniz. Sons of the Forest modern balta, oyun için en önemli ve ilk silahlardan biri unutmayalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler