Pazartesi, Ekim 21, 2024

Sons of the Forest’ta Yatak Nasıl Yapılır?

Sons of the Forest’ta oyuna yeni başladığınız anda, gidermeniz gereken birçok ihtiyaç var. Önce modern baltanızı bulmanız lazım gibi. İşte bu ihtiyaçlardan birisi de yatak. Zamanı ileri sarmak ve oyundaki ilerlemeyi kayıt etmek adına önemli olan, yatağı yapmak aslında çok kolay. Sons of the Forest’ta yatak nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız, hemen sizi aşağıdaki rehberimize alalım.

Sons of the Forest’ta Yatak Yapımı

Aslında bakarsanız oyunda bir yatak yapmak için çok fazla kaynağa ihtiyacınız yok. Yatağın en temel ihtiyaçlardan biri olduğunu söylemiştik. Haliyle yapımcılar da yatak için gerekli olan kaynağı bir hayli sınırlı tutmuş durumda. Güzel olan bir diğer kısım ise yatak yapmak için ekstra aletlere ihtiyaç olması. Başladığınız haliniz ile sadece kaynakları bularak yatağı yapabiliyorsunuz.

Sons of the Forest’ta Yatak Yapmak için

  • “X” tuşuna basın ve kartınızdan “Mobilya (furniture)” sekmesine giriş yapın.
  • Yatak için 16 adet çubuk ve 1 adet koli bandına ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz.
  • Çubukları orman zemininde dağılmış bir şekilde bulup rahatça toplayabilirsiniz. 16 adet çubuk toplamanız lazım.
  • Koli bandını bulmak ise nispeten biraz daha zor. Terk edilmiş kampların etrafında yer alan kasaları açarak, koli bantlarını bulabilirsiniz.
  • Gerekli kaynakları bulduktan sonra tekrar yapım kartından mobilya sekmesine girin ve bu kez yatağı seçerek nereye yerleşim yapmanız gerektiğini belirleyin.
BENZER:  Klavyede Metrekare İşareti Yapma - En Kolay Yöntemler

Sons of the Forest’ta yatak yapma

İpucu: Yatağı konumlandıracağınız yeri iyi seçin. Yatağınızı bir barınak içerisine yerleştirmeniz önemli. Bu şekilde dış tehditlere karşı da bir koruma elde etmiş olacaksınız.

Yatak yapma işlemi bu kadar basit. Kaynak yönetimine dikkat ettiğiniz sürece oyunda hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler