Cuma, Mart 29, 2024

Sony, PlayStation Store’dan Satın Alınan Film ve TV’yi Kaldırıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, 2020 yılının Ocak ayında kendi canlı TV abonelik hizmeti olan PlayStation Vue‘yu kapatmaya karar verdi. Şimdi PSN’i oyunlara odaklamanın bir sonraki aşaması olarak Sony, artık film veya TV kiralama ya da satın alma işlemlerini desteklemeyeceğini duyurdu.

Sony Interactive Entertainment, talep üzerine satın almalarda yaklaşan değişiklikleri duyuran kısa bir blog gönderisinde, 31 Ağustos‘ta film ve TV satın alma / kiralama hizmetlerinin kapatılacağını açıkladı.

Sony PlayStation Storedan Satin Alinan Film ve TVyi Kaldiriyor 1

Sony, “Konsollarımızda aboneliğe ve reklama dayalı eğlence akışı hizmetlerini kullanan PlayStation hayranlarından muazzam bir büyüme gördük. Müşteri davranışındaki bu değişimle birlikte, 31 Ağustos 2021 itibariyle artık PlayStation Store üzerinden film ve TV satın alma ve kiralama hizmeti sunmamaya karar verdik” dedi.

PlayStation Network üzerinden film ya da TV şovu satın alan veya kiralayan kişiler yine içeriklerini kullanmaya devam edebiliyor. Ancak, PlayStation 4, PlayStation 5 ve mobil cihazlardan artık yeni film ya da TV şovu satın alımı yapılamıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler