Cuma, Mart 29, 2024

Sony Su Geçiren Telefonlarına Geri Ödeme Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazı telefonların resmi reklamlarında “telefon şu kadar metreye kadar suya dayanıklı, su sertifikası var” gibi detaylar görmek şahsen benim de çok ilgimi çekiyor, özellikle titiz birisi olarak suya karşı dayanıklı olmayan G4 Stylus telefonumu kaç defa suya soktuğumu, adeta testlere tabii tuttuğumu bir ben bilirim. Şöyle bir durum var ki her cihaz gerçekten vaat ettiğini yapamayabiliyor. Bu durumlar da siz ilgilenmek zorunda kalabiliyorsunuz. Sony, kendi kullanıcılarına çok büyük bir güzellik yapmak istemiş olacak ki su geçiren cihazlarına %50 oranında geri ödeme yapacak.

Para İadeleri Nasıl Olacak ?

Sony‘nin telefonlarını asıl olarak “suya dayanıklı” iddiaları ile biliyor, en çok bu sebepten ötürü seviyoruz, zaten kendisi de bu konuda öncü sayılabilecek bir firma. “Sony geri ödeme yapacak” dedim de bu her cihaz için geçerli değil, IP sertifikası bulunan ve Sony’nin “dayanıklı” diye iddia edip satışa sunmuş olduğu bazı telefonlar için geçerli bu durum. Şimdi ise bu telefonları size taktim etmek istiyorum kankalar:

– Xperia M2 Aqua

– Xperia ZR

– Xperia Z Ultra

– Xperia Z1

– Xperia Z1s

– Xperia M4 Aqua

– Xperia Z5 Compact

– Xperia Z1 Compact

– Xperia Z2 Tablet

– Xperia Z2 Tablet

– Xperia Z2 Tablet 

– Xperia Z3v

– Xperia Z3

– Xperia Z3 Tablet Compact

– Xperia Z3 Compact

– Xperia Z3+

– Xperia Z3 Dual

– Xperia Z3+ Dual

– Xperia Z3 Tablet Compact

– Xperia Z3

– Xperia Z4 Tablet

– Xperia Z5

Başlıksız 2 1

Tabii şunu da hatırlatmam gerekiyor; bu uygulama tahminimce halen garanti kapsamında olan cihazlarda geçerlidir. Sony‘nin bu uygulaması en azından şimdilik sadece Amerika toprakları içerisinde işliyor, yakın zamanda diğer ülkelere de gelir mi ve Türkiye’ye de uğrar mı orası meçhul.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler