Cumartesi, Nisan 27, 2024

Spelunky 2 PC için 29 Eylül’de Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spelunky, son zamanlarda en iyi platform oyunlarından biri olarak kabul ediliyor ve oyunun ikinci serisine kavuşmamız yaklaşıyor.

Oyunun PC versiyonu için net tarih verildi, 29 Eylül’de Steam üzerinden çıkışını yapacak.

screen 1 big.0

Spelunky 2 release date

Geliştirici Derek Yu’dan geliyor. Bu, oyunun piyasaya sürülmesi için yaklaşık olarak Ekim ayının ortasına kadar sürecek. Yu, “Tekrar açıklığa kavuşturmak için” dedi, “Spelunky 2‘nin PC’de iyi çalıştığından emin olmak için fazladan zaman ayırıyoruz. Buna çevrim içi çok oyunculu oyunların denenmesi dahildir, ancak meşgul olacağımız tek şey bu değil. ” Ekibinin sıkı çalışması ve projenin şu ana kadar iyi gittiği için tebrik etti.

Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun hakkında

Hayal bile edilemeyen hazineler için tehlikeli bir maceraya çıkın. Derek Yu’nun ödüllü roguelite 2D platform oyununun devamında kafa lambanızı takıp kırbacınızı alın ve tehlikeli mağaralara geri dönün. Orijinal oyundaki kaşifin cesur kızı Ana’ya ve arkadaşlarına katılarak ayın uçsuz bucaksız ve ölümcül yeraltı mağaralarının sırlarını ortaya çıkarın. Yemyeşil ormanlar, su dolu tüneller ve lavların aşındırdığı çukurlar sizi bekleyen tehlikeli ortamlardan yalnızca bazıları. Yarasalardan mağara adamlarına, hayaletlere ve zırhlı kertenkelelere kadar her şey, keşfinize son vermek için konuşlanmış. Emeğinizle kazandığınız ganimetlerle kaçıp canınızı kurtarmak için korkusuz maceraperestleri parçalamak, ezmek ve kazığa oturtmak üzere hazırlanmış ardı kesilmeyen tuzaklara karşı uyanık olmanız gerekecek.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler