İnternet | Zeliha Yılmaz - 26 Kasım 2021

Spotify'a "Keşfet" Özelliği Geliyor!

Spotify'a "Keşfet" Özelliği Geliyor!

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik ve podcast platformlarından Spotify, tıpkı TikTok gibi dikey bir şekilde videoları yukarıya kaydırarak yeni müzikler keşfedebileceğiniz yeni bir akış sistemi üzerinde testler gerçekleştiriyor. Uygulamanın iOS cephesindeki TestFlight kullanıcılarından Chris Messina tarafından fark edilen özellik uygulamanın navigasyon barında bulunan bir sekme ile gelecek.

Spotify Discover özelliği, sanatçıların şarkılarına ekledikleri kısa süreli videolar "Canvas" özelliğini temel alıyor. Böylelikle yeni müzik keşfetmek isteyen kullanıcılar "Keşfet (Discover)" sekmesinde bu kısa süreli videoları izlerken çalmakta olan müzikleri kısa süreli olarak dinleyebilecek ve eğer hoşlarına giderlerse şarkı barında yer alan "Beğen" düğmesine basarak kütüphanelerine ekleyebilecekler.

https://twitter.com/chrismessina/status/1463542273216446472?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1463542273216446472%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gsmarena.com%2Fspotify_is_testing_a_tiktokinspired_feed_of_vertical_videos_with_a_new_discover_tab-news-52026.php

TechCrunch ekibi, Spotify'a Discover özelliği hakkında bir takım sorular sordu, ancak şirket yanıtlarken oldukça kısa cümleler kullandı, yalnızca bunun konseptte herhangi bir değer olup olmadığını görmek için bir test olduğunu söyledi, bu da Discover'un tüm kullanıcılar açılmadan önce iptal edilebileceği anlamına geliyor.

Yorumlar (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapabilirsiniz. İsminizin görünmesi için ya da .

  • Henüz yorum yok.

Sıradaki Haber

Winampp Yenilenen Tasarımı ile Geri Dönüyor!

Aşağı kaydırınca otomatik geçiş yapılır.