Cuma, Nisan 19, 2024

Starfield Hakkında Daha Fazla Ayrıntı Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft Xbox ve Bethesda Games Showcase sırasında iyi görünen, biraz şifreli olsa da, fragmanın ardından Bethesda, en son oyunu Starfield hakkında biraz daha bilgi açıkladı. The Washington Post ile yaptığı röportajda Todd Howard, stüdyonun en son eserinin “uzaydaki ‘Skyrim’ gibi” olduğunu açıkladı.

Skyrim’i sayısız lansmanından sonra bir kez daha piyasaya sürmenin bir yolunu bulmuş olmak için Bethesda’yı geçemezdik, ancak umarız Starfield, Bethesda açık dünya formatında gerçekten benzersiz bir bükülme olacaktır. Bethesda Genel Müdürü Ashley Cheng, The Washington Post’a oyuna farklı bir bakış açısı getirmek için konuştu ve “Benim için ‘Starfield’ Han Solo simülatörü. Bir gemiye binin, galaksiyi keşfedin, eğlenceli şeyler yapın.” dedi.

Röportaj sırasında konu oynanış kısmına geldiğinde Howard’a göre , Starfield’da oyuncular, muhtemelen bu kazançlı keşif eyleminden bazılarına katılmak için Constellation adlı bir uzay araştırma organizasyonuna katılacaklar. Ayrıca, “NASA punk” tarzı macerada işlerin nasıl geliştiğini etkileyecek olan olağan özelleştirme seçeneklerinin üzerinde bir arka plan seçimi de tanıtılacak.

Bethesda’daki ekip, Starfield ile ilgili herhangi bir somut ayrıntı konusunda hâlâ ağzı sıkı bir şekilde konuşmaya devam ediyor ve 2022 yılı için planlanan oyun için bu pek de sürpriz değil. Piyasaya sürüldüğünde, Xbox Game Pass’ta mevcut olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler