Cuma, Eylül 6, 2024

SteelSeries Prime Bounty Programını Duyurdu

Paylaş

Oyuncu ekipmanlarıyla yakından tanıdığımız markalardan biri olan SteelSeries, özellikle espor turnuvaları için büyük yatırımlar gerçekleştiriyor. Global epsor ekipman markası olan SteelSeries’in bu noktada yeni bir girişimi daha var. SteelSeries Prime Bounty adıyla duyurulan yeni program, markanın espor tutkunlarına önemli kazançlar sunmasını sağlayacak.

Marka tarihinde de bir ilk olarak programa ve bu programla beraber verilecek ödülün detaylarına geçelim.

SteelSeries Prime Bounty ile Oyun Dünyasında Yeni Bir Adım

Program kapsamında SteelSeries, Ultra hafif Aerox serisi ( 3, 5 ve Aerox 5 Wireless modeli de dahil), Prime Pro serisi ( kablolu, kablosuz, Prime+, Prime Mini) ve Sensei Ten oyuncu ekipmanlarından birini kullanan ve oyunda çevrimdışı bir turnuva kazanan profesyonel oyuncuya 20.000$ ödül verecek.

SteelSeries Prime Bounty programında ilk olarak Counter Strike Global Offensive, Apex Legends, PUBG, Valorant, Tom Clancy’s Rainbow Six ve Fornite oyun turnuvalarına odaklanıldığını göreceğiz. Ödüller birden çok kez kazanılabilecek ve tüm ekip üyeleri için de geçerli olarak sunulacak.

Uygun olan turnuvalarda büyük finalin çevrimdışı ve bilgisayarda oynandığı etkinlikler de göreceğiz.

YouTube video

SteelSeries Oyun Dünyasına Yatırımlarına da Devam Ediyor

Yeni programla beraber alanda bir ilk imza atan dünya devi, bir yandan da espor ve oyun ekosistemine yatırımlarına devam etmekte. SteelSeries, iş birliği içerisinde olduğu profesyoneller ve markaların ilişkilerini, sponsorluk ilişkilerinin de ötesine geçirerek gerçek ilişkiler haline getirmiş durumda.

Fikir ve tasarımdan, test ve doğrulamaya kadar espor profesyonelleri yalnızca SteelSeries’in paydaşlarını değil, aynı zamanda dünyanın en iyi oyun çevre birimi ürünlerini ve yazılımını yaratan ortak çalışanlar ve ortak yaratıcılarını oluşturur.

Markanın seçkin ekip kadrosu Petronas Esports, T1, SpaceStation, Rare Atom, FaZe Clan, Atlanta FaZe, Red Bull OG ve Mercedes-AMG ve çok daha fazlasını içeriyor.

BENZER:  Cyberpunk 2077'nin Şaşırtıcı Düzeydeki Satış Rakamları Açıklandı

SteelSeries, oyun endüstrisinin büyümesini ve daha da gelişmesini sağlamak adına profesyonel ekiplere sponsorluk desteğini de devam ettirmekte. Aynı zamanda profesyonel oyuncular için oyuncu ekipmanlarının geliştirilmesine de tüm hızıyla devam ediliyor.

SteelSeries Prime Bounty

Bu noktada marka geçtiğimiz dönemde;

  • 2001’den beri profesyoneller SteelSeries ile diğer tüm markalardan daha fazla para ödülü kazandı ve 2021’de şirket ilk marka etkinlikleri serisini başlattı. SteelSeries Prime Cup Serisi, CS: GO, Rainbow Six, Overwatch ve Apex Legends dahil olmak üzere dünyanın en popüler espor oyunlarını içeren bir turnuva koleksiyonudur. Bu güne kadar FaZe Clan London Spitfire, Red Bull OG ve SpaceStation Gaming gibi takımlar 60.000 USD’nin üzerinde para ödülü için yarıştı.
  • SteelSeries, espor turnuvası ekosistemini genişletmenin yanı sıra, espora için geliştirilen ve tek bir amaç düşünülerek tasarlanmış profesyonel bir ürün serisi olan Prime serisini tanıttı: Zafer. 2022’de FaZe Clan, Prime fare ile ESL Pro League Sezon 15 ve PGL Antwerp Major’da zafere yönlendirildi. Prime serisi, hafif, modern fareler ve yalnızca sınıfının en iyisi teknoloji ve yeniliğe sahip Arctis Prime kulaklık serisine sahip. 100’den fazla profesyonelin katkısıyla geliştirilen Prime serisi, tamamen performansa odaklanır.

Tüm bunlarla ve çok daha fazlasıyla espor yatırımlarına da devam edeceğini göreceğimiz SteelSeries, yeni programıyla beraber de ses getirmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Bu arada SteelSeries Prime Bounty programı konusunda çok daha fazla ayrıntı öğrenmek ve giriş koşullarının detaylarına bakmak için burada yer alan bağlantıyı da kullanabilirsiniz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler