Cuma, Nisan 26, 2024

Stonefly Haziran Ayında PC ve Konsollar için Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı MWM Interactive ve Creature in the Well geliştiricisi Flight School Studio, aksiyon macera oyunu Stonefly‘ın çıkış tarihini açıkladı.

Oyun, 1 Haziran’da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkış yapacak.

stonefly 2 1280x720 1

Stonefly, oyuncuları bir aile yadigarını kurtarma arayışı içinde olan Annika Stonefly rolüne koyar. Annika, oyuncuların, yüzyılın ortasındaki modern tasarım ve doğadan ilham alan natüralist bir dünya etrafında pilotluk yaparken, kendi tarzlarına uyacak şekilde geliştirebilecekleri ve kozmetik olarak ayarlayabilecekleri özelleştirilebilir mekanizmalar kullanacak.

Flight School Studio’nun Oyun Direktörü Bohdon Sayre, “Küçük ekibimiz Stonefly ile görsel olarak benzersiz ve mekanik olarak orijinal bir şey yaratmak için yola çıktı ve oyuncuların Annika’nın yolculuğunu ve yarattığımız dünyayı dolaşmayı seveceğini düşünüyoruz,” dedi.

“Her zaman normların dışına çıkma konusunda kendimize meydan okuyoruz. MWM Interactive, risk alma ve yeni bölgeleri keşfetme konusunda bize yaratıcı özgürlük sağlayan harika bir ortak oldu. Stonefly, yaptığımız her şeyden farklı, iddialı bir proje daha önce ve gerçekten gurur duyduğumuz bir oyun.” diye ekledi.

Oyunun fiyatlandırma konusunda ve detay konusunda ne yazık ki sınırlıyız, muhtemel çıkış yapmadan hemen öncesinde daha çok detaya sahip oluruz diye düşünüyorum. Aşağıda size oyunun kombo ve hareket mekaniklerini gösteren bir video bırakıyorum. İzlemeyi unutmayın.

Komboların gösterildiği video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler