Cuma, Mart 29, 2024

Stonefly, PC ve Konsollar için Bu Yaz Çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bağımsız stüdyo Flight School, en son oyunu Stonefly‘yi duyurdu.

Bu yaz PS 5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkış yapacak.

EvKmZwCXUAEHzIx

Makinesini büyülü bir ormanda kontrol ettiğiniz bir mucit olan Annika rolünü üstlenen kullanıcıların olduğu “büyüleyici bir makine macerası” olarak tanımlanıyor. Stonefly, babasının kayıp mekanik zırhını kurtarma arayışı içinde olan genç ama zeki bir mucit olan Annika’nın merkezindedir. Bunu yapmak için Annika’nın Tony Stark kimliğine bürünmesini elinden gelenin en iyisini yapması ve kendine ait böcek benzeri bir zırh takımı yapması gerekecek.

Bunu yapmak, güzel, el yapımı ormana dağılmış bulacağınız parçalara ayırmak için malzemeleri toplamayı içerir. Ölçek duygusu, Annika’nın büyük bir dünyada küçük bir insan olduğu hissini veriyor, sokak büyüklüğündeki dalların üzerinden yürürken ve makinesinin en az iki katı büyüklüğündeki yapraklar üzerinde süzülüyor. Ya da belki normal orantılı bir insan ve çevre gerçekten çok büyük.

Stonefly, küçük geliştirme ekibimiz için heyecan verici bir sonraki adım. Oyun yönetmeni Bohdon Sayre, Annika’nın kendine olan güvenini bulma yolculuğunu yansıtan bir oyun tasarladık, bir mucit olarak dünyanın alışılmadık kavramlarına göğüs gerdik” dedi.

Oyun hakkında detaylı bilgi ve Steam adresine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Duyuru fragman videosu

İlk bakış videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler