Perşembe, Mayıs 2, 2024

Suya Dayanaklı SteelSeries Aerox 3 ile Tanışın

Paylaş

silkroad gaminggentr

SteelSeries’in yeni Aerox oyun faresi serisi, şirket için birkaç ilke işaret ediyor. Hem 60 $ ‘lık Aerox 3 kablolu faresinin hem de 10 Kasım’da satışa sunulacak 100 $’ lık kablosuz versiyonunun IP54 derecesi alan ilk oyun fareleri olduğunu ve onlara suya ve toza karşı bir mücadele şansı verdiğini iddia ediyor.

Ayrıca, birkaç örnek vermek gerekirse, Finalmouse ve Glorious PC Gaming Race gibi daha niş çevre birimi yapımcıları tarafından popüler hale getirilen, şirketin her zaman popüler olan bal peteği kabuğu tasarımını benimseyen ilk fareleridir. Ve bu şeffaf tasarımla, hafif bir fare isteyen insanları hedefliyorlar. Aerox 3 Wireless 66 gram, kablolu versiyon 57 gram.

Kablosuz Aerox 3 için, SteelSeries’in yeniden şarj etmek için USB-C ile bağlanan ilk faresi, bu da hoş bir güncellemedir. Yalnızca birkaç büyük oyun çevre birimi şirketi Micro USB’den USB-C şarjına ciddi bir şekilde geçiş yapmaya başladı ve SteelSeries’in nihayet daha az hantal, daha hızlı şarj standardını ürünlerine entegre etme yolunda bir adım attığını görmekten mutluyum. Bu fare, bir USB-C kablosuz adaptörün yanı sıra şarj olurken kullanmak üzere örgülü bir kablo içeriyor.

steelseriesaerox3 1
Suya Dayanaklı SteelSeries Aerox 3 ile Tanışın 3

Bu değişiklikler heyecan verici, ancak her ikisi de tasarım olarak şu anda mevcut olan Rival 3-serisi farelerle büyük ölçüde aynı. DPI değiştiricisini ve kaydırma tekerleğini içeren yükseltilmiş orta bölüm, tanıdık bir konumda iki başparmak düğmesi içeren ince, çok yönlü düzen ile aynı görünüyor. Elmas şeklindeki delikler, bu farelere benzersiz bir görünüm kazandırır ve RGB aydınlatmasının parlama şekli, içerideki donanıma bir göz atma imkanı sunar.

Aerox 3 Wireless, 40 $ ‘lık fiyat farkı için 2.4GHz veya Bluetooth kablosuz bağlantısını desteklemenin yanı sıra kablolu versiyona göre bazı gelişmiş özelliklere sahiptir. SteelSeries, pil ömrünün kablosuz moda bağlı olarak değiştiğini söylüyor. Bluetooth modunda 200 saat veya 2.4GHz modunda yaklaşık 80 saat dayanabileceği iddia ediliyor. Kağıt üzerinde bu iddialar Rival 3 Wireless’ın 400 saatlik ömründen daha kötüdür, ancak SteelSeries, bu değişikliğin, ağırlığı azaltmak için değiştirilebilir AAA pillerden dahili bir pile geçişinden kaynaklandığını söylüyor. Görünüşe göre, 15 dakika şarj etmek 40 saate kadar kullanım sağlar.

steelseriesaerox3 2
Suya Dayanaklı SteelSeries Aerox 3 ile Tanışın 4

Aerox 3 Wireless, SteelSeries’in PixArt ile geliştirdiği ve Rival 3 Wireless’ta da kullanılan TrueMove Air sensörüne sahiptir. Kablolu Aerox 3, daha ucuz Rival 3’te kullanılan TrueMove Core sensörüne sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler