Cumartesi, Temmuz 27, 2024

SWM Türkiye’de! İlk Gelen Araçlar ve Fiyatları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli otomobil markalarının Türkiye çıkarmasına alıştı. Chery, BYD derken Çinli markalar otomobil pazarında epey bir ses getirdi. Tam Çinli markaların araçlarına alışmışken bu kez İtalyan bir markanın ülkemizde araç satışına başladığı duyuruldu. İtalyan devi SWM Türkiye’de satışlara başladı.

1971 yılından bu yana otomobil pazarında olan markanın Türkiye sayfasının da açıldığını gördük. Haliyle ülkemizde satılacak olan ilk modeller ve bu modellerin fiyatları da netlik kazanmış oldu. O halde gelin yeni araçlar için detaylarımıza bir bakalım ve yenilikleri öğrenelim.

SWM Türkiye’de Hangi Araçları Satacak?

Markanın resmi sitesine baktığımız zaman şu an için iki ayrı SUV modelinin satışa sunulduğunu görüyoruz. Bu modellerden biri SWM G01 bir diğeri de SWM G01F. SUV sınıfında olan araçlar için iddialı özelliklerin sunulduğunu da eklemek gerekiyor.

SWM 4 SWM 5 SWM

G01 modelinde panoramik cam tavan, LED farlar, 18 inç jantlar, spor egzoz çıkışları, tamamen dijital gösterge alanı, dokunmatik bilgi eğlence ekranı, butonlu vites kontrolü, 360 derece kamera ve video kayıt sistemi, yokuş kalkış desteği, fren destek sistemi gibi teknolojiler  karşımıza çıkıyor.

İddialı aracın motor kısmında ise 1.5 litrelik 150 beygirlik benzinli motor kullanılıyor. 212 Nm tork üreten bu motorun, Euro 6E standartlarını karşıladığını ve 7 ileri DCT şanzıman ile desteklendiğini de ekleyelim.

G01F modeline gelecek olursak, bu modelin ana serinin daha sportif bir versiyonu olduğunu söyleyebiliriz. Görsel açıdan zenginleştirilmiş ve daha sportif bir hale getirilmiş olan modelin G01 ile hemen hemen aynı teknik özelliklere sahip olduğunu görmekteyiz. Unutmadan her iki aracın da maksimum hızı 180 km seviyesinde. Fiyatlar kısmında ufak da olsa bir fark söz konusu.

SWM

SWM Türkiye Fiyatları Nasıl?

Satışlar başlamış olarak gözüküyor. Fakat stok durumu nedir ya da araçlar ne kadar süre içerisinde teslim ediliyor net bilgi yok. Yakın zamanda bu konularda da detaylar belli olacaktır.

SWM G01 Türkiye Fiyatı

VersiyonMotor SeçeneğiFiyat
Comfort MT , Manuel Vites1.5L, 150 beygir922.000 TL
Elite, Otomatik Vites1.5L, 150 beygir1.199.500 TL

SWM G01F Türkiye Fiyatı

VersiyonMotor SeçeneğiFiyat
Premium, Otomatik1.5L, 150 beygir1.270.000 TL

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler