Perşembe, Nisan 18, 2024

Tales of Luminaria Android ve iOS için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bandai Namco, iOS ve Android için Tales of RPG serisinin en yeni oyunu olan Tales of Luminaria‘yı duyurdu.

Ne yazık ki daha fazla detay açıklanmadı.

Tales of Luminaria thumbnail

Gamescom 2021’de Tales of Luminaria‘nın aniden ortaya çıkmasının ardından Bandai Namco, Famitsu ile yaptığı bir Japonca röportajda yeni bir oyuna ışık tutmuştu. Tales Of serisinin genel yapımcısı Yusuke Tomizawa, yeni mobil oyunu Tales Of mobil oyun yapımcısı Yasuhiro Ikeno ile anlattı.

Önceki Tales Of mobil oyunların çoğunda, serideki diğer oyunlardan karakterleri içeren geçişler vardı. Luminaria, tamamen yeni bir karakter kadrosuyla tamamen özgün bir hikayeye sahip olmayı amaçladığından diğerlerinden farklı olacak. Bu oyunda 12’den fazla ana karakter olacak. Hepsi, seri üzerinde ilk kez çalışan, şu anda ismi açıklanmayan tek bir tasarımcı tarafından yapılmıştır. Ancak, karakterlerin hiçbiri gerçekten oyunun ana kahramanı veya kahramanı olarak kabul edilmeyecek.

Tales of Luminaria, konsol ana gemi oyunlarına benzer bir 3D aksiyon savaş oyununa sahip olacak. Oyuncu, bir savaşta en fazla 3 karaktere sahip olabilir ve dikey olarak yerleştirilmiş ekrana dokunarak ve hafifçe vurarak bunlardan birini kontrol edebilir.

Fragman video

https://www.youtube.com/watch?v=YtG2tfvz0n0

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler