Cumartesi, Nisan 20, 2024

TASOMACHI: Behind the Twilight PC için Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Playism ve geliştirici Oribtal Express, aksiyon ve macera oyunu TASOMACHI: Behind the Twilight için çıkış tarihi verdi.

Oyun, 14 Nisan 2021 tarihinde PC platformu için çıkış yapacak.

maxresdefault 1 1

TASOMACHI: Behind the Twilight, İngilizce, Japonca ve Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel) dil seçeneklerini destekleyecek. TASOMACHI‘nin tek geliştirici nocras,”Kendim ve diğerleri için 2D ve 3D sanat yapmaktan hoşlanıyorum. Ancak kendimi ve dünyanın güzelliğini ifade etme ihtiyacı hissettim, ki bunu ancak kendi video oyunumla düzgün bir şekilde yapabilirim,” dedi.

Basın bülteni. “Aynı zamanda dünya koleksiyoner platform oyununu haksız yere terk etmiş gibi geliyor ve bu türü, gençliğimde hissettiğim melankoli ve neşe duygusunun aynısını yaratan güzel görsellerle geri getirmek istiyorum.”

Tasomachi‘de, güzel manzaraları keşfedecek ve Doğu Asya’nın sanatından, kültüründen ve coğrafyasından ve 90’ların sonundaki koleksiyon platformlarından etkilenen ve ilham alan hayali bir dünyanın çeşitli denemelerine katılacaksınız.

Oyun hakkında detaylı bilgi ve Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yukomo adında kaza yapan bir kaşif olarak, zindanlar, tapınaklar ve çeşitli doğal konumlarda çift zıplamanız, atlamanız ve havadan atmanız gerekecek. Tasomachi‘nin manzaralarını anmak için kullanışlı bir Fotoğraf Modu bile olacak. Bu yılın başlarında duyurulan Tasomachi, oyuncuların Tasomachi’nin zorluklarını rahatlatıcı bir hızda üstesinden gelmelerine izin verecek.

Bir geliştirici ve üçlü A sektörünün emektarı olan Nocras, canlı ve yemyeşil Tasomachi dünyasına hayat vermek için yayıncı Playism ile birlikte çalıştı. Nocras, olağanüstü çevre sanatı ve sanatında yarattığı dünyayı üç boyutlu ve etkileşimli deneyimlere dönüştürme yeteneği ile tanınan bir sanatçıdır. Özgeçmişinde Final Fantasy 13-2 , Final Fantasy 14, Zelda: Breath of the Wild ve Xenoblade Chronicles 2 gibi görsel olarak en çarpıcı oyunlardan bazılarına katkılar bulunuyor.

Duyuru fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler