Cuma, Eylül 13, 2024

Tecno Spark 8C Tanıtıldı!

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi Tecno, bugün Nijerya’da düzenlediği bir lansman etkinliğinde yeni bir akıllı telefon tanıttı. Tecno Spark 8C, geniş ekran ve 64GB depolama alanıyla birlikte bir giriş seviyesi segmentinde uygun fiyatlı akıllı telefon.

90Hz yenileme hızına sahip 6.66 inç HD+ LCD ekrana sahip olan Tecno Spark 8C biyometrik kimlik doğrulama tarafında parmak izi okuma teknolojisi kullanıyor. Akıllı telefonun arka tarafında bulunan dikdörtgen kamera kümesinde 13MP çözünürlüğünde ana kamera, 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı sensör bulunuyor.

tecno spark 8c özellikler - PC Hocası
Tecno Spark 8C Tanıtıldı! - PC Hocası

Parmak izi okuyucu sensör akıllı telefonun arka tarafındaki kamera adasında yer alıyor, cihazın ön tarafında ise 8MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası yer alıyor. Tecno Spark 8C, 64GB Dahili Depolama Alanı, 2 ve 3GB RAM seçenekleri sunacak ve ayrıca Memory Fusion ismindeki bir teknolojiyle geliyor.

BENZER:  iPhone 16 Üretim Kalıpları Sızdı! Kamera Tasarımı Gözüktü

Memory Fusion, depolama alanınızın bir kısmını sanal genişletme olarak ayarlamanızı sağlıyor.

Akıllı telefon, 164.57 x 76 x 8.9 mm boyutlara sahip ve içerisindeki 5000 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alıyor. Tüm bu donanımlara ek olarak NFC desteği de sunan Tecno Spark 8C; Turkuaz, Siyah, Mor ve Gri olmak üzere dört farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak.

Şirket akıllı telefonun fiyat etiketini ve hangi pazarlarda satışa çıkacağını henüz açıklamadı.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler