Cuma, Nisan 26, 2024

Tekken X Street Fighter Oyunu Resmi Olarak İptal Edildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tekken X Street Fighter 11 yıl önce 2010 San Diego Comic Con’da Capcom’un 2012’de çıkacak olan Street Fighter X Tekken oyunu ile birlikte duyurulmuştu.

Ancak Tekken X Street Fighter hiçbir zaman piyasaya sürülmedi.

tekken x street fighter

Tekken yapımcısı Katsuhiro Harada, bu ayın başlarında yaptığı bir yayında, henüz geliştirme aşamasındayken “projenin öldüğünü” söyledi. Tekken 7 oyun direktörü Kouhei Ikeda ile konuşan Harada, Tekken X Street Fighter için “Evet, geliştirme durdu ama yaklaşık %30’unu bitirdik” dedi.

Harada, Akuma’nın Tekken 7’deki konuk görünümüne atıfta bulunarak, tercüme edilen yorumlarda “Akuma’ya yansıdığını görebileceğiniz hareketlerimiz bile vardı” dedi. “Dhalsim beklediğimiz gibi çıktı, oldukça iyi. Kadın karakterlerin modelleri de çok iyiydi. Keşke size gösterebilseydim. Oldukça emindim.” diye ekledi.

Ikeda daha sonra oyunun konsept sanatı hakkında yorum yaptı ve Harada, “Ne israf! Bunun için birçok sanatçı işbirliği yaptı. Bunu göstermek istedik ama proje öldü. Bandai Namco , Temmuz 2010’da San Diego Comic-Con’da Tekken X Street Fighter‘ı duyurdu. Oyun, iki dövüş oyunu serisinin Capcom tarafından üretilen bir karışımı olan Tekken X Street Fighter‘i tamamlamayı amaçlıyordu.

Kısacası belli başlı sebeplerden dolayı oyun tamamen rafa kaldırıldı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler