Perşembe, Nisan 25, 2024

The Procession to Calvary, Nintendo Switch, Xbox One ve PS4 için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Point and click temelli macera oyunu The Procession To Calvary çıkış tarihleri belirlendi.

Oyun, 1 Temmuz’da Nintendo Switch, 2 Temmuz’da Xbox One için piyasaya sürülecek. PS4 için tam tarih belli değil.

maxresdefault 9

The Procession to Calvary, geçen yılın Ağustos ayında PlayStation 4 için duyurulan bir macera oyunudur. Hiçbir zaman belirli bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da, Sony’nin sistemine gelmesinin tüm bir yılın en iyi bölümünü alacağını düşünmedim.

Xbox One sürümü 25 Haziran’dan itibaren %10 indirimle ön siparişe açılacak ve hem Xbox hem de Switch sürümleri sınırlı bir süre için %10 indirimli olacak. Oyun ilk olarak Nisan 2020’de Steam üzerinden PC platformunda piyasaya sürüldü.

Oyunun tanıtım yazısı

Huzzah! Kutsal savaş bitti! Zalimleriniz yenildi, Eski Tanrı’nın kiliseleri yıkıldı ve binlerce masum insan öldürüldü! Ama hepsi iyi haber değil; tiran Heavenly Peter pençelerinizden kurtuldu ve onu bulma görevi size verildi…

Yolculuğunuz sizi yüzlerce farklı Rönesans tablosundan oluşan zengin detaylı bir manzaraya götürecek. Gemi çalacak, eşek besleyecek, yetenek yarışmasında yarışacak, beceriksiz bir sokak sihirbazına yardım edecek, şarkı söyleyecek, dans edecek, (sihir mi?) flüt çalacak, adamın yüzünü dürtecek, hazine avlayacak ve Rabbimiz Tanrı ile sohbet edeceksiniz. Yüce… Ama Cennetsel Peter’ı bulacak mısın? Ve eğer yaparsan, intikamını nasıl alacaksın!?

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler