Perşembe, Nisan 25, 2024

Telegram Desktop Yeni Özellikler ile Güncellendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulamalarından Telegram, geçtiğimiz günlerde yaptığı duyurunun ardından Windows 10 ve Windows 11 için Telegram Masaüstü uygulamasını güncelleyerek yazılımı 3.4.2 sürümüne yükseltti. Güncelleme ile birlikte Tepkiler, Spoiler ve yeni emojiler başta olmak üzere bir dizi yeni değişiklikler kullanıcılara sunuldu.

Telegram Desktop için gelen yeni özellikler:

  • Tepkiler: Artık Telegram’daki mesajlaşlaşmalarınıza, Instagram’daki gibi emojiler ile tepki vermeniz mümkün. Bir mesaja tepki bırakabilmek için imlecinizi tepki bırakmak istediğiniz mesajın üzerine getirmeniz yeterli olacaktır. Grup ve Kanal yöneticileri sohbetlerinde Yönet > Tepkiler menüsü aracılığı ile özelliği etkinleştirip devre dışı bırakabilir.
  • Spoiler: Telegram, Spoiler olarak gizlenebilecek metinler göndermenize olanak tanıyor. Herhangi bir mesajın bir kısmını veya tamamını gizlemek için yazarken metni seçin ve içerik menüsünden Biçimlendirme > Spoiler seçeneğine seçin, Gizlenen metni ortaya çıkarabilmek sohbet içerisindeki spoiler animasyonuna tıklamanız yeterli. Spoiler biçimlendirmesi, sohbetteki ve ayrıca sohbet listesindeki veya bildirimlerdeki metni gizler.
  • Yeni Animasyonlu Emojiler: Birebir yapılan sohbetlerde farkı emojiler için etkileşimli emoji sürümleri sunuldu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler