Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Tesla Cybertruck’ın İlk Kazasının Videosu Yayınlandı

Tesla Cybertruck ilk kazasını yaptı. Kaza ile ilgili yayınlanan videoda yeni detaylar olduğu da gözüküyor.

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tesla Cybertruck için ilk lansman yapıldığı sırada Elon Musk çok iddialı açıklamalarda bulundu. Aracın benzerlerine göre çok daha sağlam olduğunu söyledi ve hatta sahnede birkaç test yaparak şovunu gösterdi.

Elon Musk’ın araca yaptığı testler ne kadar doğru ya da ne kadar geçerli tartışmaları devam ederken, bu konuda biraz daha fikir sahibi olmamızı sağlayacak bir olay gerçekleşti.

Cybertruck ilk kez bir kazaya karıştı ve Reddit üzerinden yayınlanan görüntülerle beraber aracın ne kadar hasar aldığı ortaya çıktı.

Tesla Cybertruck İlk Kazasına İlişkin Bir Video Ortaya Çıktı

Paylaşılan bilgilere göre kaza Amerika’da Page Mill yolunda gerçekleşti. Görsellerde ve yeni yayınlanan videoda bir Toyota Corolla ile Cybertruck’ın çarpıştığı net olarak gözüküyor.

Görüntülere bakacak olursak kaza sonrasında Toyota çok ciddi şekilde hasar almış. Önemli bir yaralanma olmamasına karşın, Corolla’nın kullanılmaz hale geldiğini söyleyebiliriz.

Tesla Cybertruck için ise durum o kadar vahim değil. Net olarak ön kısım gözükmüyor ama videoda aracın çok da fazla hasar almadığı ve darbeyi yan kısımdan aldığı anlaşılıyor.

Tesla Cybertruck

Burada dikkat çeken detay ise yan perde hava yastıklarının açılmış olması.

Ayrıca görüntülerde söz konusu Cybertruck modelinin test aracımı yoksa son kullanıcılar için hazırlanan versiyon mu olduğu da anlaşılmıyor.

Tesla kazayla ilgili herhangi bir bilgi paylaşacak mı belli değil. Yeni bir gelişme ya da görüntü ortaya çıkarsa haberimizi buna göre güncelleriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler