Cuma, Mart 29, 2024

The Amazing American Circus Xbox Series, Xbox One, PS5, PS4, Switch ve PC için Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gerçek bir sirk efsanesi olmak için rütbeleri yükselttiğinizde kendi seviyenizi koruyabileceğinizi düşünün.

The Amazing American Circus bugün Xbox One, Xbox Series X | S, PS5, PS4, Switch ve PC için duyuruldu.

71bbaaca b236 485f 8fd8 755e5863db0c

maxresdefault 26

2021’de yayınlanacak olan The Amazing American Circus, Crossroads Inn gibi Klabater ekibi ve Juggler Games’in yaratıcı beyinleri aracılığıyla ortaya çıkıyor. Aynı zamanda, kendi gezgin sirkinizi yaratmaya devam ederken bir kart oyununun benzersiz bir karışımını, iş adamı unsurlarını ve bir macera unvanını bir araya getirerek çok şey vaat ediyor.

Güçlü bir kart destesi toplayarak. Fantastik bir sanatçı ve icracı grubunu bir araya getirerek ve 19. yüzyılda Amerika Birleşik Devletleri’ni dolaşarak, efsanevi P.T.’ye meydan okumayı kendi içinde bulabilme umuduyla yapacaksınız. Barnum ve girişiminizi Amerika’nın en inanılmaz şovu yapın.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Klabater ve Juggler Games’in amacı, The Amazing American Circus‘un Amerikan tarihindeki en ikonik eğlencenin hikayesini anlatmasını sağlamaktır. Yaldızlı Çağ’da geçen Devletler, ciddi sosyal sorunların olduğu ve demiryolları ve sanayileşmenin ön plana çıktığı hızlı ekonomik büyümenin olduğu çalkantılı bir yerdir.

Doğu Kıyısı’nda modern bir metropol yükselirken batıda kovboylar ve hırsız baronlar ve çiftçiler yeni Amerikan rüyasının bir parçası için savaşır. Şimdi yepyeni bir çağ yaklaşıyor ve gezici bir sirk için doğru an olabilir.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler