Çarşamba, Nisan 24, 2024

Visage Adlı Korku Oyunu 30 Ekim Tarihinde Erken Erişimden Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekim 2018’den bu yana erken erişimde bulunan Visage, 30 Ekim tarihinde erken erişimden tamamen çıkıyor.

Oyunun tam sürümünün 30 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

maxresdefault 25

visage ps4 1280x720 1

Oyun şu anda erken erişimdeyken 24.99 $ fiyatla satılıyor, ardından tam sürüm 34.99 $ olarak fiyatlandırılacak. Türkiye fiyatı şu anda 40,00 TL’ye satılmakta. Ek olarak Türkçe dil desteği de mevcut.

Erken erişim sürümüne sahipseniz, tam sürüme ücretsiz sahip olacaksınız. Erken erişim sürümü, oyuncuların oyunda yaklaşık sekiz saatlik oyun süresine karşılık gelen iki bölüme kadar deneyimlemelerine olanak tanır. Tam lansman, bildirilen toplam 15 saatlik oyun için dört bölümden oluşacak.

Oyun hakkında daha fazla detay ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı

Visage, birinci şahıs bir psikolojik korku oyunudur.

Hem esrarengiz bir şekilde rahatlatıcı hem de korkutucu derecede gerçekçi ortamları bir araya getiren, yavaş, atmosferik bir dünyada sürekli değişen gizemli bir evi keşfedin ve tam anlamıyla dehşet verici bir deneyimin keyfini çıkarın.

OrtamOyun, dehşet verici şeylerin gerçekleştiği büyük bir evin içerisinde oynanır. Kasvetli koridorlarda gezineceksiniz, her ölü odayı keşfedeceksiniz ve bir zamanlar bu evde yaşamış olan ölü ailelerin hatıraları zihninizde canlanırken sonsuz labirentlerde kaybolacaksınız. Sizin dışınızda başka hiçbir yaşam bulundurmayan bu çarpık ortam, sizi hayal bile edemeyeceğiniz yerlere götürür.

Oyunun konusuBu ev, dehşet verici bir geçmiş ile lekelenmiştir. Geçmişte bu evde aileler, kendi aile üyeleri tarafından vahşice öldürüldü, insanlar aklını yitirdi, birçoğu intihar etti ve başka tüyler ürpertici olaylar yaşandı. Her odanın hikayesi, görünmez bir tuval üstünde resmedilmiştir. Oyuncu olarak bu karanlık geçmişin bazı kısımlarını yeniden yaşayacaksınız ve geçmişin her parçası uykunuzu kaçıracak ve sizi dehşete düşürecektir. Çok yakında cehennemde ölülerin arasında olmayı dileyeceksiniz, ama ölmek bu yerden kurtulmanıza yardımcı olmayacak. Kaçacak mısınız yoksa gölgelerin arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya mı çalışacaksınız?

Karanlık varlıklarEvde ölen aileler size musallat olacak ve sizi tedirgin edecek. Onlar her hareketinizi izleyecek, her köşeden size bakacak, sizinle zihin oyunları oynayacak ve size saldırmaya çalışacak. Size neden musallat oluyorlar? Siz ne yaptınız? Bunun cevabını kendiniz bulmanız gerekecek.

Oyun akışıVisage oyununda savunmasızsınız, sonraki köşede, sonraki kapıda veya ayaklarınızın altında sizi sinsice izleyen korkunç varlıklardan sizi hiçbir silah kurtaramaz. Anahtar öğeleri kaldırabilir, ortam ile etkileşimde bulunabilir ve bu kabustan kurtulmanıza yardımcı olabilecek veya sizi kabusun daha da derinlerine çeken eşyalar arayabilirsiniz.

Ölmek oyunun bir parçasıdır. Ne pahasına olursa olsun dehşetten kaçınmalısınız, çünkü dehşet, karanlık varlıkları çeker. Akli dengenizi mümkün olduğunca korumak, ölülerin arasına katılmanızı önler. Bunu yapmak kolay olmayacaktır ve aklınızı yitirmemek için ışıkta durmak gibi yollar bulmanız gerekecek.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler