Çarşamba, Nisan 24, 2024

The Ascent 2021 Yılına Ertelendi, Yeni Oynanış Video

Paylaş

silkroad gaminggentr

Publisher Curve Digital ve geliştirici Neon Giant, The Ascent oyunu için bir erteleme duyurdu.

Cyberpunk temalı aksiyon rol yapma oyunu The Ascent 2021 yılına kadar erteledi.

The Ascent climbs down from initial Q4 2020 release date

The Ascent via Microsoft

The Ascent, PC (Steam üzerinden), Xbox One, Xbox Series X + S ve Xbox Game Pass’te yayınlanacak. Neon Giant sanat direktörü ve kurucu ortağı Tor Frick, “Xbox Game Pass, yalnızca 11 kişilik bir ekibe sahip küçük bir bağımsız geliştirici olarak bizim için harika bir teklif, çünkü dünyanın her yerinden daha fazla oyuncunun oyunumuzu deneyimlemesine izin veriyor” dedi.

Bu yılın başlarında Xbox Series X Game Showcase sırasında ortaya çıktı. The Ascent‘in hikayesi, herkesin hayatının yönlerini kontrol eden mega şirket The Ascent Group’un çöküşünün ardından geçiyor. Bu yeni boşlukta yeni örgütler ve suç örgütleri iktidar için yarışıyor. Oyuncular, bölgelerinin hayatta kalması için savaşıyorlar ve ayrıca Ascent’in çöküşüne neyin yol açtığını keşfetmeye çalışacaklar.

The Ascent için bir özellik listesi de verildi:

  • Cyberpunk’tan ilham alan distopik bir dünyada serbest dolaşan bir oyun stili
  • Oyuncuların siber giyim, büyütmeler ve yağma dahil olmak üzere karakterlerini geliştirmelerini sağlayan klasik RPG mekaniği
  • Oyun içinde fark edilebilen farklı seviyeler ve platformlarla kendi dünyasında benzeri görülmemiş bir dikeylik duygusu
  • Çift nişan alma mekanizması, oyuncuların tam ekranı kullanmasına ve ortamın herhangi bir yerinde birden çok hedef arasında seçim yapmasına olanak tanır
  • Tek ve dört oyuncuya kadar kooperatif modlarında oynanabilen anlatı odaklı bir macera

Oyun tanıtım yazısı

The Ascent, bir cyberpunk dünyasında geçen tekli ve ortak görevli bir aksiyon RPG’dir. Size ve geri kalan herkese sahip olan mega şirket The Ascent Group çökmüş durumda. Kargaşa ve kaos ortaya çıkmış, güvenlik ve düzen bozulmuş durumda ve korunmasız kalan herkesin kendisini müdafaa etmesi gerekiyor. Çetelerin ve düşman örgütlerin ele geçirmesini önleyin ve gerçekte neler olduğunu açığa çıkarın.

Ascent Group’un şehrini keşfedin

Derinliklerdeki gecekondulardan, lüks bölgelere kadar yayılmış şehri ve geniş semtlerini keşfederken müttefikler ve düşmanlar kazanın.

Ateş Edin ve Yağmalayın

Savaşırken düşmanların boyutunu ve zayıflıklarını göz önünde bulundurarak tüm fırsatları değerlendirin. En nadir ganimetleri bulmak için en kötü rakipleri yere serin.

Özelleştirme ve Güçlendirmeler
Vücudunuzu siber yazılımla modifiye edin ve oyun stilinize uygun silah ve ekipmanlarla donanın. Zekice ve kesin bir yaklaşım sergileyin veya tamamen silahlarla donanıp işi doğrudan halledin.

Tekli veya Ortak Görevli

Oyunun tamamını tek başınıza veya en fazla üç kişiyle yerel veya çevrimiçi ortak görev modunda oynayın.

Yeni oynanış video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler