Cuma, Nisan 26, 2024

The Boys Kaldığı Yerden Devam Ediyor, 4. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon Prime Video‘nun en sevilen içeriklerinden biri olan The Boys‘un yeni sezonunun yayımlanacağı tarih resmi olarak duyuruldu.

The Boys’un üçüncü sezonu dizinin en sevilen sezonlarından birisi olmuştu. Dizinin baş kötüsü Homelander ve diğer karakterler arasında süren çatışma izleyicileri oldukça etkilemişti. Dizinin final bölümünde Butcher ve Solider Boy‘un başına gelenler seyircilerde merak oluşturmuştu.

The Boys’un yan dizisi olan Gen V‘den sonra, The Boys’un yeni sezonunun ne zaman yayımlanacağı bir merak konusu olmuştu. Amazon Prime Video çok sevilen dizinin 13 Haziran 2024 itibariyle yayımlanacağını ve sevenleriyle buluşacağını resmi olarak açıkladı.

Daha Önce İzlemeyenler için Kısaca The Boys

The Boys Amazon Prime Video’da yayımlanan ve Eric Kripke tarafından yaratılan bir süper kahraman-kara mizah dizisidir. İşbu dizi Garth Ennis‘in The Boys adlı çizgi roman serisine dayanır. Dizi geleneksel süper kahraman kavramını sorgulayan ve karanlık bir dünya görüşü sunan bir yapıya sahiptir.

Dizideki süper kahramanlar, The Seven (7) adlı bir grup tarafından temsil edilmekte ve genellikle çıkarları için etik dışı yöntemlere başvurmaktadır. Ana hikaye normal ve süper gücü bulunmayan insanlar tarafından oluşturulan bir grup olan The Boys’un, süper kahramanların güçlerini kötüye kullanmalarını durdurmaya çalışırken yaşadıkları olayları konu alır. Aynı zamanda toplumsal ve politik eleştirileri de içeren The Boys, geleneksel süper kahraman hikayelerinden farklı bir perspektif sunup izleyicilere çarpıcı bir deneyim yaşatabilir.

Son olarak The Boys’un yayınlanan tüm sezonlarını izlediyseniz ve izleyecek yeni bir dizi arıyorsanız, oluşturduğumuz bu listeye göz atabilirsiniz: İzlenmesi Gereken Diziler 2024

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler