Cuma, Nisan 26, 2024

The Crew 2 Steam’de Hafta Sonuna Özel Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam yine yaptı yapacağını. Kullanıcılarına bir oyunu daha denemeleri için olanak sundu. The Crew 2 şuanda Steam’de ücretsiz.

Steam hafta sonuna özel bir etkinlik düzenliyor. Henüz bu yaz çıkış yapan The Crew 2‘yi hala denemeyenlerin olacağını düşünen Steam kullanıcılara deneme imkanı sunuyor. Oyunu Steam’de şuanda ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Bu işlem aynı oyunu satın alırmışsınız gibi gerçekleşiyor. Yani Buradaki bağlantıya tıklayıp oyunu yüklemeye başlayabilirsiniz. Tabi bu işlem için tam 3 gün süreniz var. 3 gün sonra yani 16 Aralık Pazar akşamı oyun Steam kütüphanenizden silinecek.

the crew 2 1

Tabi oyuna bağımlı olduysanız satın alabilirsiniz. Keza şuan The Crew 2’de tam %67 indirim mevcut. Steam tabiki bununlada yetinmiyor. The Crew 2 ile beraber THE KING OF FIGHTERS XIV’te şuan ücretsiz halde denemeye sunuldu. 

Buradaki bağlantıyı kullanarak THE KING OF FIGHTERS XIV’ı deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Eğer bir dövüş tutkunuysanız bu oyunuda satın almak isteyeceksinizdir. Yine The Crew 2’de olduğu gibi bu oyunda da indirim mevcut. Hemde %75 oranında. Hadi. Fırsatları kaçırmadan oyunları edinin…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler